“Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Filmin Galası Yapıldı

“Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” Filmin Galası Yapıldı

Yayın: 24.11.2023 11:00 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

İl l Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri  ve öğretmenler ile birlikte “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmi Galasına Katıldı

Batman’da 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyazperdeye taşıyan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filminin galası Cumhurbaşkanlığı Küllyesi’nde düzenlendi.

Karabük Milletvekillei Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın daveti ile “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filminin galasına İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu,, Müdür Yardımcısı Şevket Küçükzorğlu, okul yöneticileri ve öğretmenler ile birlikte katıldı.

Düzenlenen gala programında Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ın ailesi ile de sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Aybüke öğretmenimiz Karabük’ümüzün bir onur abidesi olarak hep yaşayacak. Şehitlerimizin aziz hatıralarını emanet kabul edip milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirme konusunda üzerimize büyük sorumluluk düştüğünün farkında olarak, tüm gayretimizle çalışmaktayız.” diyerek Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak kendilerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş “Öğretmenler Günü”nde bu güzel ve anlamlı davetleri için Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a teşekkürlerini iletti.(Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.