Milli Eğitimin Sevilen Müdür Yardımcısı Emekli Oldu

Milli Eğitimin Sevilen Müdür Yardımcısı Emekli Oldu

Yayın: 09.11.2023 11:13 |Güncelleme: 27.12.2023 16:33
Paylaş:
A+ A-

Müdürlüğümüzde İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken emekliliğe ayrılan Erdal Üngören için veda programı düzenlendi.

Karabük Öğretmenevi ve ASO salonunda düzenlenen programa, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul/ kurumların idarecileri katıldı.

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ” Karabük Eğitim Ailemizin çok kıymetli yöneticilerinden kadim dostum Erdal Bey ile eğitim öğretimde önemli adımlar attık. Büyük özveri, gayret ve fedakârca görevini en iyi şekilde ifa eden değerli yöneticimiz Erdal Bey ile öğrencilerimizin geleceği için “Hep Daha İleriye” şiarıyla  çalışmalarımızı sürdürdük.Eğitim adına atılan her adımda, etkinliklerde ve projelerde kendisinin büyük katkıları oldu. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının en güç projeleri arasında yer alan Eğitim Kenti Karabük projesinin koordinatörlüğünü üstlendi.Devlet adamlığı ve niteliği konusunda her defasında sınıfı geçmiş eğitim için teyakkuzda olan bir arkadaşımızdı.Covid-19 salgını döneminde, 6 Şubat depreminde gerek Valiliğimizde gerekse kurumuzda önemli görevlerde yer aldı ve büyük bir fedakarlıkla görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Bunun gibi birçok olayda hiç çekinmeden görevler üstlendi. İhtiyaç duyulan her yerde kendisini gördüm.Sabah mesaisine erken gelir ve en son çıkanlar arasında yer alırdı. Bu anlamda kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Erdal Bey de anlının akıyla, çalışkanlığı ile emekli oldu. Ama burada şunun da altını çizmek istiyorum. Eğitimcinin emeklisi olmaz. Onun bilgisinden tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Düğünümüz, derneğimiz efendim mutluluğumuz hep beraber olacak. Bir ve beraber olacağız. Erdal Bey emekliliğe ayrılsa da kendisi ile iletişimimizi kesmeyeceğiz emekliliğinin tadını çıkarır inşallah. Kendisine ailesi ile birlikte bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum, kurumum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Emekliliğe ayrılan İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Üngören İse yaptığı konuşmada “Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat Akbaş olmak üzere bana bu güzelliği yaşatma nezaketini gösteren tüm mesai arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum Birlikteliğimiz bir ömür boyu İnşaallah. Bu bir veda değil sadece güzel bir birlikteliğin resmidir. Rabbim dostluğumuzu daim etsin. Nice güzelliklere hep beraber şahitlik etmeyi nasip etsin” dedi

Yapılan konuşmalardan sonra  İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın, emekliliğe ayrılan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören’e hizmetleri anısına plaket takdim edilmesi ile program son buldu.(Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisi’ne İade-i Ziyaret

Yayın: 03.05.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İl Özel İdare binasında gerçekleşen ziyarette; Vali Mustafa Yavuz, Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri eşliğinde, ilde yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde hep birlikte Karabük’ün gelişip kalkınması için çalışmalar yapılacağına inandığını dile getiren Vali Mustafa Yavuz; Meclis Toplantısından önce İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen’i ziyaret ederek, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.