Milli Sporcumuz Avrupa Şampiyonu Oldu

Milli Sporcumuz Avrupa Şampiyonu Oldu

Yayın: 02.07.2023 13:37
Paylaş:
A+ A-

Fransa’da düzenlenen Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda Karabüklü Milli sporcumuz Ali Can Özcan altın madalya kazanarak, Avrupa Şampiyonu oldu.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı da veren ve Fransa’nın Montargis şehrinde düzenlenen şampiyonada Türkiye’yi temsil eden 14 sporcudan birisi olan Karabüklü milli sporcumuz Ali Can Özcan altın madalya kazanma başarısı gösterdi.

Şampiyon sporcumuz Ali Can Özcan, K44 kategorisinde yapılan müsabakalarda erkekler 58 kiloda altın madalyaya uzandı.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanı ve Anakar EGO Spor kulübü sporcusu Ali Can Öztürk’ü ve antrenörü Fatih Arı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Diğer yandan Fransa’da düzenlenen şampiyonada milli takımımız 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile de takım halinde Avrupa şampiyonu oldu.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.