Minibüs Terminali, Yeniden Elden Geçiriliyor

Minibüs Terminali, Yeniden Elden Geçiriliyor

Yayın: 09.09.2015 10:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan,ve yapımıyla birlikte sürekli sorunlu halde vatandaşların mağdur olmasına sebep olan yeni Minibüs Terminali revize çalışmaları devam ediyor.

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan ve 28.11.2011 yılında Dr. Devlet Bahçeli tarafından düzenlenen törenle açılan Karabük Minibüs Terminalinde drenaj, çatı ekleme ve yer zeminine beton atma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan yeni düzenlemelerin sonunda doğal afetler sonucu oluşan sorunlarında önüne geçilmiş olunacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde son hafta sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Rize temsilcisi, 35. haftada 49 puanla averajla 7. sırada yer alıyor.

Yarın oynanacak karşılaşmada Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Yeşil-mavililer, son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

Karşılaşma, Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak.