Minik Öğrenciler Kent Ormanda Buluştu

Minik Öğrenciler Kent Ormanda Buluştu

Yayın: 21.08.2015 10:21
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesine bağlı olarak eğitim alanındaki çalışmalarını sürdüren Bilgi Evi Yaz Kursları Kapanış Programlarının ardından öğretmen ve öğrenciler Kent Ormanda düzenlenen piknikte buluştu.

Öğretmen ve ailelerin evlerinde yaptıkları yiyecekler ile Bilgi Evi tarafından dağıtılan dönerle karınlarını doyuran minik öğrenciler yemeğin ardından çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

Bilgi Evinin eğitim ve sosyal faaliyetleri ile bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Aksoy şöyle konuştu; “Bilgi Evimiz kuruluşundan bu güne Safranbolu’nun eğitim alanında en önemli kurumlarından birisi olmuştur. Gerek eğitim öğretim döneminde gerekse yaz kurslarımız ile çocuklarımıza hem eğitim alanında hem de sosyal yönlerini geliştirecek anlamda etkinliklerle manevi olarak ta destekliyoruz. Son olarak çocuklarımızın başarılarını geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve 2 güne yayılan Yaz Kursu Kapanış Programlarında da hep birlikte şahit olduk. Bu günde bu başarılarını ve kursların sonunda hep beraber piknik yaparak, eğlenerek taçlandırıyorlar. Ben başta bizleri başarıları ile gururlandıran çocuklarımız olmak üzere Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğümüz, öğretmenlerimiz ve en önemlisi bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden anne babalara teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı

Yayın: 26.04.2024 10:40
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonunca düzenlenen 18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı.

Onur Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona Ankara, Eskişehir, Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Bolu’dan birer takım katıldı.

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, gazetecilere, kentin futboluna, ekonomisine ve tanıtımına katkı sunmak için şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Şampiyonada Ankara Gölbaşıspor, Eskişehir DSİ Bentspor, Zonguldak Asmaspor, Kastamonu Köy Hizmetleri İdare Spor Kulübü, Bartınspor ve Bolu 14 FK takımlarının mücadele ettiğini aktaran Çevik, “Takımlarımızı en güzel şekilde ağırlamaya ve şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Çevik, tüm takımlara başarılar dileyerek, “Bu etabı birincilikle bitiren takım 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarıyla çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler.” diye konuştu.

Müsabakaların ilk karşılaşmasında Eskişehir DSİ Bentspor ile Bolu 14 FK 3-3 berabere kaldı.

Organizasyonun final maçı, 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.