Misoğlu ve Destereci Ailelerinin mutlu günü

Misoğlu ve Destereci Ailelerinin mutlu günü

Yayın: 18.07.2022 16:15 |Güncelleme: 19.07.2022 11:22
Paylaş:
A+ A-

 Şehrimiz esnaflarından Murat Misoğlu’nun kızı, AK Parti Merkez İlçe yöneticisi Fırat Misoğlu’nun kardeşi Merve Nur görkemli bir törenin ardından hayatını Enes Destereci ile birleştirdi.

Çebioğlu Gold Residence’ta düzenlenen düğün törenine AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, AK Parti Dış ilişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti’nin önceki il başkanlarından Timurçin Saylar ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Murat Misoğlu “En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün eş dost ve akrabalarımıza Misoğlu ailesi adına tekraren teşekkür ediyorum” dedi.

Biz de Bölgenin sesi olarak Hacer-Murat Misoğlu ve Gülşen-Ümit Destereci ailelerini tebrik ediyor MERVE NUR & ENES çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.