Mücahit Özçelik Şirinevler Mahallesi için büyük düşünüyor

Mücahit Özçelik Şirinevler Mahallesi için büyük düşünüyor

Yayın: 22.03.2024 17:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün seçmen potansiyeli en yüksek mahallelerinden Şirinevler’de muhtarlık için 9 isim yarışıyor.

Yeni döneme adını yazdırmak isteyen muhtar adayı Mücahit Mustafa Özçelik seçim çalışmalarını Bölgenin Sesi’ne değerlendirdi. 8 bine yakın seçmeni, 20 binin üzerinde yaşayanı olan mahallede, değişim için gün saydıklarını bildiren Özçelik, “Seçim kampanyamızın başından bu yana ekibimizle birlikte planladığımız gibi çalışıyoruz. Artık son haftaya giriyoruz. 31 Mart tarihi, İnşallah Şirinevler mahallemiz için değişimin yaşandığı gün olacak” dedi.

Sevim Meşe, Diler Saka, Sabri Cebecioğlu, Mustafa Çakır, Salih Yiğit, Ali Siyam, Ekrem Tokatlı ve Muhammet Işık’tan oluşan aza heyeti ile Şirinevler’i hak ettiği konuma taşıyacaklarını kaydeden Muhtar adayı Mücahit Özçelik, görev alması yapmak istedikleri çalışmaları şu şekilde anlattı; “Mahallemizin su deposu kapasitesinin arttırılması su basınç sorununun çözülmesi sağlanacak.

*Mahallemize ait, mahallemizin ismini taşıyan internet sitesini kurduk. Mahallemizi ilgilendiren tüm duyuru ve bilgilendirmeler bu site üzerinden gerçekleşecek..

*Mahallemizde bulunan cadde ve sokaklarda yaşanan trafik problemini il trafik komisyonuna sunmak ve çözümler üretmek.

*Mahallemizdeki oyun parklarının peyzaj, ışıklandırma ve aktivite aletlerinin çeşitlendirilmesi için gerekli çalışmalar yapılacak.

*Mahallemizde bulunan ve Diyanet İşlerine devri gerçekleştirilen Şirinevler Camii’sinin yapım aşamasında mahallemize katkı sağlayacak şekilde kurumlarla iç içe olmak.

*Mahallemizde bulunan Eğitim Araştırma Hastanemize yapılacak olan Ek bina ve katlı otopark ile ilgili çalışmaları yakından takip etmekle beraber Çamkent sitesi tarafından bir bağlantı yolu sağlamak için girişimde bulunacağız.

*SYM’ de ve evlerinde üretim yapan mahalle sakinlerimizin ürünlerini sosyal platformlar üzerinden pazarlamak ve ileride oluşabilecek imkanları değerlendirip kalıcı bir mekan sağlamak.

*Mahallemizde bizimle beraber yaşayan sokak hayvanları için Beslenme ve Barınma Köşeleri Oluşturmak.

*Mahalle Buluşmaları, İstişare Toplantıları Yapmak.

*Her Sokağa Geri Dönüşüm Kutusunu Bulundurmak.

MÜCAHİT MUSTAFA ÖZÇELİK KİMDİR?

30 Mayıs 1983 Yılında Karabük İlinde Doğdu. İlk Öğrenimi Ve Orta Öğretimi Yenişehir İlkokulu Ve Yenişehir Ortaokulunda Tamamladı. Lise Eğitimini Karabük Demir Çelik Lisesinde, Doğalgaz Teknikerliğini Sakarya Meslek Yüksek Okulunda Ve Son Olarak Lisans Bölümünü Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Tamamladı.

Çalışma Hayatına 2009-2010 Yılları Arasında Ayhanlar Gida’da Satış Temsilcisi, 2010-2016 Yılları Arasında Yılmaz Beton’da Formen, 2016 Yılından İtibaren Şehrimize Doğalgaz Arzı Sağlayan Kargaz Doğalgaz Dağıtım A.Ş Firmasında Acil Baş Teknikeri Olarak Görev Yapmaktadır. Mücahit Özçelik, Evli Ve 1 Çocuk Babasıdır.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.