Muhtarlar Derneği 15 Temmuz gecesi meydanda helva dağıttı

Muhtarlar Derneği 15 Temmuz gecesi meydanda helva dağıttı

Yayın: 17.07.2022 18:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. Yılı dolayısıyla düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine Mahalle Muhtarları Derneği’nin organizasyonu damga vurdu.

Karabük Valiliği tarafından organize edilen ve yoğun ilgi gören etkinliklerin final bölümünde Kent Meydanını dolduran binlerce kişi terörü bir kez daha lanetledi.

Bu yıl vatandaşlara meydanda oluşturduğu stantla irmik helvası ikram eden Merkez Mahalle Muhtarları Derneği kusursuz organizasyonu ile katılımcılardan tam not aldı.

Bu yıl ilk kez böyle bir hazırlığın içine girdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Mehmet Özen “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi, siyasi tarihimizin en büyük ve kanlı ihanet girişimlerinden birine maruz kalmıştır. Şanlı ordumuzun içine sızan FETÖ’cü bir grup hain, milletimizin ve devletimizin kendilerine emaneti olan silahları, asıl sahiplerine doğrultarak milli iradeyi gasp etmeye ve ülkemizi teslim almaya çalıştılar. Bugün Karabük’ümüzde olduğu gibi cennet vatanımızın bütün şehirlerinde meydanları bir kez daha doldurarak hem o geceyi hem de o gecede yaşananları, yaşatmak için canını verenleri, canından can verenleri anmak, anlamak ve anlatmak için bir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü daha birlik ve dirlik içinde idrak etmenin onur ve gururunu, mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Biz de Merkez Mahalle Muhtarları olarak bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizin ve aramızdan ayrılan gazilerimizin ruhlarına atfen vatandaşlarımıza irmik helvası ikramında bulunduk” dedi.

Aynı zamanda Bayırmahalle Muhtarı olan Başkan Özen, yaklaşık 2 bin kişilik organizasyonun hazırlık aşamasında katkıda bulunanlara teşekkür ederek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “15 Temmuz milli birlik ve beraberlik gününde etkinliğimizin ikramı olan irmik helvasını saatlerce uğraş vererek hazırlayan il sağlık müdürlüğü baş aşçısı değerli abim İsmail Kılıç ve Kordon Park Aile Çay Bahçesi ekibine sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akçakoca’da otelin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otelin deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Osmaniye Mahallesi Çuhallı mevkisinde bulunan 6 katlı otelin bodrum katındaki deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çalışanların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye sevk edildi.

Ekiplerce söndürülen yangında depoda hasar oluştu.