Muhtarlar Toplantısı Eskipazar’da Yapıldı

Muhtarlar Toplantısı Eskipazar’da Yapıldı

Yayın: 20.11.2019 21:53
Paylaş:
A+ A-

Vali Gürel, Eskipazar ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Eskipazar Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen toplantıya; Eskipazar Kaymakamı Emah Bütün, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kuraş, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun, kurum müdürleri, Eskipazar İl Genel Meclis üyeleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen, ilçe protokolü ile Eskipazar ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yatırımcı kurum müdürleri tarafından ilçede ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgilerin verildiği toplantıda kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimiz kendi kurumlarını ilgilendiren konularda mahalle ve köy muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeşilay Bisiklet Turu, 5 Mayıs Pazar günü koşulacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – 11. Yeşilay Bisiklet Turu, 5 Mayıs Pazar günü koşulacak.

Yeşilay'dan yapılan açıklamaya göre 2011 yılından bu yana organize edilen turun 11'incisi “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim.” sloganıyla düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenecek ve saat 10.30'da başlayacak turda 10 bini aşkın bisikletsever, bir araya gelerek bağımlılıkların zararlarına dikkati çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak.

Etkinlik, İstanbul'da Sarayburnu'ndan başlayıp Yedikule sahil yolu (Kennedy Caddesi), Genç Osman Caddesi, 10. Yıl Caddesi, Topkapı, Edirnekapı, Ayvansaray, Balat ve Eminönü'nden geçerek Sepetçiler Kasrı'nda sona erecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olacak etkinlikle ilgili, “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl 11'incisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu'nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisikletseverleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.