Müzekent Motosiklet Kulübü’nden Basın Mensuplarına Teşekkür!

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 22.09.2024 14:28
A+ A-

Safranbolu Müzekent Motosiklet Kulübü yöneticileri, basın mensuplarına teşekkür programı düzenleyerek bir araya geldi.

Kulüp yöneticileri, geçtiğimiz Ağustos ayında Beştepeler Mesire ve Kamp Alanı’nda düzenledikleri 8. Müzekent Doğa ve Motosiklet Festivali ile ilgili değerlendirmeleri The Homes Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltıda, basın mensupları ile paylaştı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, festivale yönelik basının göstermiş olduğu ilgi ve desteğe özellikle vurgu yaptı. Sosyal medyanın günümüzdeki etkisinin altını çizen Özdemir, “Sosyal medya, günümüzün önemli bir gücüdür. Bu gücü paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müzekent Motosiklet Kulübü olarak Safranbolu için her zaman daha fazlasını yapmaya hazırız. Bu yıl, Safranbolu için bir dernekler birlikteliği oluşturduk ve 8 farklı Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte faaliyetlerde bulunduk. Her daim Safranbolu ve bölgemiz için çalışacağız. Sizlerde bizler için çok büyük bir güç ve destekçimizsiniz” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte basın mensupları, düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Restaurant’taki sıcak ve samimi ortamda sunulan kahvaltı için kafe çalışanlarına ve sahibine de teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, yeni akademik yılda öğrencilere başarılar diledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2024 16:30
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yarın başlayacak 2024-2025 akademik yılı öncesi öğrencilere başarılar dileyerek tavsiyelerde bulundu.

Çuvalcı, yaptığı yazılı açıklamada, KTÜ'nün nitelikli eğitim-öğretim deneyimi, altyapısı, mükemmel kampüsü ve tam donanımlı araştırma kadrosu ile yeni eğitim-öğretim dönemine hazır olduğunu belirtti.

KTÜ'nün güçlü akademik kadrosu, 33 bini aşkın öğrencisi ve 257 bini aşkın mezunu ile Türkiye'nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Çuvalcı, “Köklü geçmişi, oturmuş gelenekleri, nitelikli eğitim-öğretim deneyimi, altyapısı, mükemmel kampüsü ve tam donanımlı araştırma kadrosu ile Karadeniz Teknik Üniversitesi, YÖK tarafından araştırma üniversitesi unvanına layık görülmüş ve aynı zamanda Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 5 yıl süre ile tam akredite edilmiştir.” değerlendirmesinde bulundu.

Çuvalcı, üniversitenin sahip olduğu unvanlar ile birlikte en büyük hedefinin, öğrencilerini kendine güvenen, yenilikçi düşünen, ülkeyi ve dünyayı iyi bilen, özgüveni yüksek ve kendi başına iş yapabilen bireyler olarak yetiştirmek olduğuna işaret ederek, öğrencilerin KTÜ'de yalnızca bilgi edinmeyerek aynı zamanda sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılarak sosyal birey olarak yetişme imkanı bulacaklarını vurguladı.

Öğrencilerin, kulüp ve TEKNOFEST ekiplerine entegre olarak birçok sosyal ve teknik projeleri gerçekleştirme imkanına sahip olabileceklerini ifade eden Çuvalcı, şunları kaydetti:

“Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğreneceğiniz en kıymetli şeylerden biri de bilimsel düşünme yeteneği ve sorgulama alışkanlığıdır. Sevgili öğrencilerimiz, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu unutmayın. Üniversitemiz, bilimsel araştırmalardaki başarıları, sosyal projeleri ve uluslararası iş birlikleri ile her geçen gün daha da büyüyen, gelişen bir kurumdur. Sizler de bu büyük ailenin bir parçası olarak hem ülkemizin hem de dünyanın geleceğine katkı sağlayacak bireyler olacaksınız. Aldığınız her bilgi, yaptığınız her çalışma, gelecekteki başarılarınızın temeli olacak. Sizden ailenize, arkadaşlarınıza, tarihinize ve geleneklerinize sahip çıkmanızı, milli ve manevi değerlerimizi korumanızı, toplumsal ve sosyal sorumluluk bilinci taşımanızı bekliyoruz.”

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331