Müzisyen Ece Umay, Karabük’te Öğrenciler İçin Sahne Aldı

Müzisyen Ece Umay, Karabük’te Öğrenciler İçin Sahne Aldı

Yayın: 15.06.2024 14:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük’e gelen müzisyen Ece Umay, Doğa Koleji’nin mezuniyet töreninde sahne alarak öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Mezuniyet törenine katılan Umay, birbirinden güzel şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyerek, öğrencilere eğlence dolu bir gece sundu.

Ece Umay’dan Öğrencilere Özel Performans

Doğa Koleji’nin mezuniyet töreninde sahne alan Ece Umay, öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu. Sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Umay, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Salih Aydın’dan Anlamlı Konuşma

Mezuniyet töreninde konuşma yapan iş insanı Salih Aydın, eğitime verdikleri önemi ve bu yolda attıkları adımları vurguladı. Aydın, “Salih Aydın Eğitim Kurumları olarak çıktığımız eğitim yolunda her geçen gün ilk günkü heyecan, çalışkanlık ve kararlılığımızla Karabük’te eğitimin zirvesi olmayı başardık. Elde ettiğimiz başarı için emek verdik, gönül verdik. Karabük’te eğitim-öğretim için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Bu bilinçle Karabük’ün eğitim başarısını hep yukarıya taşıdık. Bugün burada pırıl pırıl parlayan mezunlarımız ve siz Salih Aydın Eğitim Kurumları ailesinin değerli üyeleriyle eğitim adına sağlam adımlar attık,” dedi.

Gençlere Tavsiyeler

Salih Aydın, mezun olan öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, onlara iyi bir insan olmanın önemini anlattı. “Sevgili gençler, iyi bir üniversiteyi kazanmak çok zor değil. İyi bir arabaya binmek, iyi bir evde oturmak çok zor değil. Fakat iyi bir insan olmak çok da kolay değil. Her zaman iyi bir insan olun. Kazanan siz olacaksınız. Tüm kapılar sonuna kadar açılacak. Çok güzel bir hayat sizin olacak. Yolunuz açık olsun. Her zaman yanınızda olacağız,” ifadelerini kullandı.

Unutulmaz Bir Gece

Ece Umay’ın sahne performansı ve Salih Aydın’ın anlamlı konuşması ile Doğa Koleji’nin mezuniyet töreni, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Tören sonunda öğrenciler ve aileleri, geceyi mutlu ve gururlu bir şekilde tamamladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tıra saklanan uyuşturucu “Hektör”ün hassas burnundan kaçmadı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir tırda yapılan aramada, “Hektor” adlı narkotik dedektör köpeğin yardımıyla uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ve İstihbarat şubeleri ile Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Samsun'a tırla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine ortak çalışma yürüttü.

Ekipler, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesindeki polis uygulama noktasında M.S'nin (35) kullandığı tırı durdurdu.

Tırda narkotik dedektör köpeği “Hektor” ile yapılan aramada, kupa kısmında 1219 gram sentetik uyuşturucu ile 2 bin 744 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Sürücü M.S. ekiplerce gözaltına alındı.