n11’in kupon alışverişinde son yenilik hayata geçti

n11’in kupon alışverişinde son yenilik hayata geçti

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 05.09.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – n11, “UçUç Kupon” programını hizmete sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, n11, platformundaki 10'dan fazla kupon ile kullanıcılarına online alışverişte avantajlı fırsatlar sunuyor.

Kullanıcılarına kurulduğu günden bu yana kupon kampanyaları sunan n11, artık de bu alandaki deneyimiyle bir birincisi daha gerçekleştirerek, kupon ile alışverişe yeni bir “soluk” getiriyor.

n11, alışverişlerden kazanılan puanların kuponlara dönüştüğü “UçUç Kupon” ile puanların birleştirilerek, bölünerek ya da diğerine gönderilerek özgürce kullanılmasını sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11 Üst Yöneticisi (CEO) Nihal Dindar Akın, şunları kaydetti:

“n11'de 26 milyon kullanıcımız, 330 binden fazla kayıtlı iş ortağımız ve 14 milyonun üzerinde eser ile büyük bir e-ticaret ekosistemini yönetiyoruz. Platformumuzda yer alan çeşitli kuponlarımızla kullanıcılarımıza avantajlarla dolu online alışveriş tecrübesi sunuyoruz. Kupon ile alışverişi başlatan e-ticaret platformu olarak kuponlar bizim DNA'mızın bir kesimi. Kullanıcılarımızdan kupon kullanımlarıyla ilgili aldığımız geri dönüşler epeyce olumlu. Kullanıcılarımız kuponu n11'e çok yakıştırıyor. Kullanıcılarımızın n11'de son 1 yılda yapılan alışverişlerinde toplamda milyonlarca lira bedelinde kupon kullandığını gördük. Kullanıcılar, dağıttığımız kuponlara hayli ilgi gösteriyor. Kullanıcıların kuponları en çok kullandığı kategoriler ortasında süpermarket, kozmetik ve yapı market öne çıkıyor. Biz de kullanıcılarımızın kupon kullanımına olan ilgisini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, kupon kampanyalarımıza bir yenisini daha eklemenin memnunluğunu yaşıyoruz. ‘UçUç Kupon’ ile kullanıcılarımıza, Türkiye’de birinci kere alışverişlerinden kazandıkları puanlarını, birleştirerek, bölerek ya da özgürce sevdikleriyle paylaşarak kullanma fırsatı veriyoruz.”

Akın, geliştirdikleri bu yeni ve daha şahsa özel puan kupon programında kullanıcılara esnek kullanım alternatifleri sunmaktan ve online alışveriş tecrübesini daha avantajlı bir hale getirmekten memnunluk duyduklarını belirterek, ilerleyen günlerde de platforma ekleyecekleri yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

– UçUç Kupon

Verilen bilgiye nazaran, kullanıcılar, hesaplarında biriken “UçUç Puan”ların büsbütün ya da puanlarını bölerek 1-500 TL ortasında “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.

Oluşturulan “UçUç Kupon”lar, alışverişlerde harcama limiti olmadan, geçerli tüm kategorilerde kullanılabiliyor. Kazanılan “UçUç Puan” ve puanlardan oluşturulan kuponlar, o ayın son gününe kadar geçerli oluyor.

Süresi dolmamış kuponlar, yine puan olarak hesaba geri yüklenebiliyor. Bu süreçlerin ayrıntıları “Puan Geçmişim” sayfasında görülebiliyor. Ayrıyeten kullanıcılar, “UçUç Puan”larını sevdiklerine de uçurabiliyor. Böylelikle onlar da kendi puanlarıyla birleştirip “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.

Kullanıcılar 1 “UçUç Puan”ı, 1 TL “UçUç Kupon”a denk gelecek formda kullanabiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Trendyol Süper Lig

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

Stat: Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Mert Güzenge, Bahtiyar Birinci, Murat Altan

Yılport Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru (Dk. 77 Schindler), Yunus Emre Çift, Van Drongelen, Soner Gönül (Dk. 55 Bola), Bennasser, Taylan Antalyalı (Dk. 90 Osman Çelik), Holse, Ntcham (Dk. 55 Fofana), Emre Kılınç, Mouandilmadji

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Aliti, Lima, Balkovec, Fer (Dk. 86 Novais), Richard, Oğuz Aydın (Dk. 46 Yusuf Özdemir), Efecan Karaca, Augusto (Dk. 65 Janvier), Ahmed Hassan (Dk. 65 Hwang)

Goller: Dk. 14 Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor), Dk. 60 Mouandilmadji (Yılport Samsunspor)

Sarı kart: Dk. 75 Zeki Yavru (Yılport Samsuspor)

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Yılport Samsunspor, sahasında Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

60. dakikada Samsunspor eşitliği sağladı. Ani gelişen atakta Emre Kılınç'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mouandilmadji, önce kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı sonra da defans oyuncusunu çalımlayarak plase bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

79. dakikada Alanyaspor gole yaklaştı. Ani gelişen atakta sağ çaprazdan çalımlarla ceza sahası içine giren Hwang'un şutunda, kaleci Okan Kocuk topu son anda çeldi.

Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.