Nedim Yılmaz Aday Adaylık Başvurusu Yapacak

Nedim Yılmaz Aday Adaylık Başvurusu Yapacak

Yayın: 18.11.2023 12:39 |Güncelleme: 27.12.2023 16:33
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi siyasi partilerde i belediye başkan aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. AK Parti’de 22 Kasım günü sona erecek olan başvurular öncesi  Karabük kamuoyunun yakında tanıdığı İnşaat Mühendisi Nedim Yılmaz’da 21 Kasım Salı günü saat 14.30’da AK Parti İl Başkanlığında Karabük Belediye  Başkan Aday adaylığı için başvurusu yapacak.

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer Döneminde belediye meclis üyesi ve belediye başkan yardımcılığı görevi de yapan İnşaat Mühendisi Nedim Yılmaz aday adaylığı başvurusu öncesi yaptığı açıklamada “ 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Karabük Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı 21 Kasım Salı günü saat 14.30’da AK Parti İl Başkanlığında yapacağım.  Sizlerin hayır dualarını bekliyorum” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.