NetWork, Pınar Deniz ile çağdaş kent kıssasını yansıtıyor

NetWork, Pınar Deniz ile çağdaş kent kıssasını yansıtıyor

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 05.09.2023 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, sonbahar-kış koleksiyonunda Pınar Deniz'in güçlü ve uğraşsız tarzı ile kentin ritmine karışıyor.

NetWork açıklamasına nazaran, Ümit Savacı’nın objektifinden yansıyan karelerde, çağdaş silüetler kentin mimari dokusuna estetik katarak, yeni, farklı ve ikonik Pınar Deniz ile buluşturuyor.

NetWork'ün yeni dönem kampanyasının kıssasını kreatif ajans TBWA üstlenirken, kampanyanın sineması çağdaş kente sürreal bir açıdan yaklaşan Deniz Birgi imzasını taşıyor. Yeni kampanyasıyla NetWork modanın çağdaş, ikonik ve kentli tutumu ile bizi buluşturmayı sürdürüyor.

NetWork’ün minimalist çizgilerinin vakitsiz dizaynlar ile birleştiği “Modern City” öyküsü yalın formlarda iddalı bir duruş sergiliyor. Baş rolde siyah, beyaz, taba ve çam yeşilinin sertleştirdiği deri, mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi olarak yerini alıyor.

Pınar Deniz’in çağdaş ve minimal tabirlerle taşıdığı deri dizaynlar, kentli çağdaş bayanın şıklığını ortaya koyuyor. Lacivert, kobalt mavisi ve grinin yanı sıra mor, turuncu ve sarı renklerin de cesurca kullanıldığı sonbahar-kış koleksiyonunda Pınar Deniz, kentin ikonik dokusunu günün her anında tarzınıza eşlik edecek minimal dizaynlar ile objektife yansıtıyor.

Sezonun en trend kesimleri triko kazaklar, payet ayrıntılı etekler, kaşmir ve yün kazaklar, blazer ceketler ve paltolar ise vakitsiz dizaynları ile dikkati çekiyor.

Her tarzın tamamlayıcısı aksesuarlar, küt ve sivri burunlu deri bot ve çizmeler, farklı formlar ve boyutlarda çantalar, yenilikçi ve çağdaş silüetleriyle, NetWork bayanının tarz dozu yüksek ve tezli halini sergiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.