Nevzat Akbaş, öğrencilerle iftar programında buluştu

Nevzat Akbaş, öğrencilerle iftar programında buluştu

Yayın: 06.04.2023 13:59
Paylaş:
A+ A-

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Şube Müdürleri Yüksel Aydemir ve Adnan Cansız ile birlikte Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlendiği iftar programına katıldı.

Okul idarecileri, öğretmenler ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı iftar programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahilerin okunması ve duaların edilmesi ile başladı.

Programda bir konuşması yapan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ; “İbadetlerimizi güzel ahlakla, ilişkilerimizi samimiyet ve muhabbetle bütünleştiren oruç iklimi; bizi dünya ve ahiret mutluluğuna ulaştıracak bir hayat için yeni bir başlangıç yapmak adına önemli bir vesiledir. Bu bağlamda bu günlerimizi Kur’an-ı kerim okuyarak ve onu hayatımıza tatbik edelim. Çünkü bizin en güzel değerimiz ve rehberimiz Kur’an-ı kerimdir. 6 Şubat 2023 sabahı Kahramanmaraş merkezli 11 ilimiz de maalesef büyük bir deprem oldu. Oradaki kardeşlerimizin acılarını biz de yüreğimizde hissettik. Ama bir kere şunu müşahede ettik ki eğitim camiamızın her ferdi depremin ilk gününden itibaren ne ihtiyaç var ise hepsini gönderdik. Öğretmen, veli ve öğrencilerimiz işbirliğinde eğitim camiamızın her bir ferdinin emekleri ile yapılan bu yardımlaşmanın içimizdeki güzellikleri büyüttüğüne ve inşallah oradaki çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu ettiğini gördük. Bir olduk beraber olduk.

Karabük akademik başarıda ülke genelinde çok iyi bir yerde. Geçtiğimiz yıl yapılan LGS’de ilimizden 5 öğrencimiz Türkiye birincisi oldu. Yine YKS’de 112 öğrencimiz 20. Bin bandında yer aldı. Bu başarımız bu yılki yapılacak LGS ve YKS’de daha da artacağına inanıyorum. Akademik başarımız ile birlikte değerler eğitiminde de çok iyi bir yerde olduğunu gözlemledik. Deprem bölgesine gönüllü öğretmen istendi İlimizdeki öğretmenlerimiz istenen sayının çok çok üstünde hemen başvuru gerçekleştirdi. Bizim öğretmenlerimiz böyle hayırsever, yardımsever ise öğrencilerimiz de aynı şekildedir. Öğretmenlerimiz öğrencilerimize rol model olmaktadırlar. Bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” dedi(Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turkcell 30. yılını iş ortaklarıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in sadece bir ses ve data operatörü olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü olduğunu belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell, 30'uncu kuruluş yıl dönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir araya geldi. “Bir Olmak Tek Olmak” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Turkcell'in 616 iş ortağı katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Koç, Turkcell'in iş ortaklarıyla 30 yıldır tek ve bir olarak hareket ettiğini belirtti.

Turkcell'in başarısının formülünün tek vücut olmak, birlikte aynı duyguları hissetmek ve aynı hedefe hep beraber koşmak olduğunu kaydeden Koç, en büyük kazançlarının mağazalarına gelen 41 milyon müşterisiyle 30 yıldır kurdukları gönül bağı olduğunun altını çizdi.

Ekosistemlerinde değerli şirketler barındırdıklarını paylaşan Koç, şu değerlendirmede bulundu:

“Turkcell bugün sadece bir ses ve data operatörü değil, aynı zamanda Türkiye'nin dijital dönüşümünün lokomotifi ve dönüştürücü gücü. Paycell, TV+, BiP, fizy, lifebox, GAME+, Turkcell Global Bilgi, Turkcell Superonline, veri merkezlerimiz, enerji santrallerimiz ve daha pek çok şirketimizle kişilere ve endüstrilere yenilikçi çözümler sunuyoruz.

Milyonlarca insan gibi yüzbinlerce şirket de Turkcell'in güçlü altyapısı ve teknolojisiyle çalışıyor. Teknolojinin olduğu her yerde Turkcell var, her şey Turkcell'le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor. Önümüzdeki dönemde yapay zeka teknolojileri, siber güvenlik, veri ve enerji alanlarında müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. En önemli hedefimiz Turkcell'den en az bir Turkcell daha çıkarmak. Bu hedefe de tüm paydaşlarımızla birlikte ulaşacağız. Türkiye'nin Turkcell'i olarak küresel rekabetin iddialı oyuncusu olmaya devam edeceğiz.”

Toplantının kapanış konuşmasında iş ortaklarına seslenen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal da, gelecek yıllarda yapay zeka, nesnelerin interneti, akıllı ev, 5G/6G, kurumsal teknolojiler, data gücü, siber güvenlik ve yenilenebilir enerji gibi teknolojilerin daha çok yer alacağına dikkati çekti.

Özdal, Bugün nasıl su içip yemek yiyorsak, sosyal medyada dolaşıyorsak, yarının dünyasında da bir yapay zeka içerikli robotla sohbet etmek, evinizi başka bir kıtadan yönetmek yeni normal olacak. Biz Turkcell olarak yatırımlarımızı geleceğin teknolojilerine yapıyor ve iş ortaklarımızla birlikte takım olarak sektöre öncülük etmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.