Nevzat AKBAŞ Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Nevzat AKBAŞ Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yayın: 12.09.2021 22:53
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Yüz yüze eğitimin açılmasıyla İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ ve Yöneticiler okulları sıklıkla ziyaret etmeye devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, İlimiz Merkez Şehit Cevdet Çay Ortaokulu, Şerife Bacı Anaokulu ve Sevgi Bağı Özel Eğitim Anaokulu’ nu ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde ilk olarak okul idarecilerinden okulların mevcut durumu ve salgına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ daha sonra derslikleri gezerek öğrencilere yeni öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Öğrencilere maske, mesafe ve temizlik konularına riayet etmelerini isteyen AKBAŞ ayrıca akademik başarı, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri ve hedefleri hakkında sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

Okul idareci ve öğretmenlerine yönelik olarak ise “Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi” ‘nin önemli bir yol haritası olduğunu, rehberin büyük bir titizlikle uygulanması gerektiğini bu kapsamda okullarda oluşturulan maske kutusunu, maske atık kutusu ve dezenfektanların sürekli takibinin yapılması gerektiğini ifade etti.

 

Yorumlar

  1. Geronomi

    50 yuz ölımlu vaka varken okuları kapatınız ? 250 olum var nerde okullar kapatıldımı ? cafeler iş yerlerı 3 yıdır açık ne oldu cafelerde garsonlar öldümü .berbeler öldümü neden kaptınız 1 yıl dukkanları ısyerlerını .mılletı ekonomık olarak zayıflattınız.ALLAH aşkına mıllete soralım coronayı-sokakta kım gorebiliyor .televizyon olmasa corono yok olur.pcr olmazsa vakada olmaz..ama sanki salgın varmış gıbı olyı şişrdıiler DSÖ dunyayı koleştırmek ısteyenlerın elınde maşa ..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İş Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden İşçi İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Yayın: 04.05.2024 15:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen iş kazasında yüksekten düşen işçi Beytullah Arık (31), ağır yaralanarak yaşam mücadelesini 120 gün sürdürdükten sonra hayatını kaybetti.

Olayın ardından Özel Medikar Hastanesi’nde tedavi altına alınan Arık için Safranbolu ilçesinde Hz.Ömer Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.