NN Group, Türkiye’deki faaliyetlerini Zurich Türkiye’ye satıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 20:07
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NN Group, Türkiye operasyonlarını satmak için Zurich Türkiye ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, NN, 2009'dan bu yana Türkiye'de emeklilik, hayat sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünleri sunuyor.

NN Hayat ve Emeklilik, 180'den fazla çalışanı ile bağımsız acente ağı aracılığıyla müşterilerine hizmet veriyor.

NN Hayat ve Emeklilik'in NN Group'un faaliyet sonucuna katkısı değerlendirildiğinde, satışın NN Group'un “Solvency II” oranı üzerinde önemli bir etkisi beklenmiyor.

Açıklamada, “İşlem, düzenleyici kurumların ve Rekabet Kurulu'nun onaylarına tabidir ve işlemlerin nihai olarak 2025'in ilk çeyreğinde tamamlanması beklenmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN International Insurance Üst Yöneticisi (CEO) Frank Eijsink, Türkiye'deki operasyonlarını satma kararını titiz bir sürecin sonucunda aldıklarını ifade etti.

Eijsink, detaylı bir değerlendirmeden sonra, bu kararın, Türkiye'deki müşterilerin, çalışanların ve diğer paydaşların faydasına olacağı sonucuna vardıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Zurich Türkiye'nin, ölçeğini ve pazar payını artırarak Türkiye'deki faaliyetlerini ileriye taşımak için, iyi bir konumda olduğuna inancımız tamdır. Türkiye'deki iş arkadaşlarımıza ve acentelerimize son 15 yıldaki değerli katkıları ve özverileri için teşekkür etmek istiyorum ve Zurich Türkiye ile onlara en iyi dileklerimizi sunuyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Fuzul GYO, Barbaros 48 Projesi ile Nobel Immo Fuarı’nda

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Fuzul GYO, 27-29 Eylül'de Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Nobel Immo Fuarı'na katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Nobel Immo Fuarı'nda Fuzul GYO'nun en yeni projelerinden biri olan Barbaros 48 tanıtılacak.

Barbaros 48 Projesi, İstanbul'da modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayan, lüks ve konforu bir arada sunan bir yaşam alanı olarak dikkati çekiyor. Proje, geniş yeşil alanları, sosyal donatıları ve merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, “Düsseldorf Nobel Immo Fuarı, projelerimizi uluslararası yatırımcılara tanıtmak için mükemmel bir platform. Barbaros 48 Projemiz ile hem yerli hem de yabancı yatırımcılara benzersiz bir yaşam deneyimi sunmayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331