Nuray Alpboğa Yeniden Başkan Seçildi!

Nuray Alpboğa Yeniden Başkan Seçildi!

Yayın: 21.10.2023 13:33 |Güncelleme: 27.12.2023 16:40
Paylaş:
A+ A-

Kadın Girişimciler Kurulu seçimi yapıldı. Mevcut başkan Nuray Alpboğa ve Didem Cefekar’ın aday olduğu seçimde  Nuray Alpboğa yeniden Kadın Girişimciler Kurulu Başkan seçildi.

20 üyenin ol kullandığı seçimde, Nuray Alpboğa 15 oy alırken, diğer aday Didem Cefakar ise 5 oy aldı. Tekrar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Nuray Alpboğa, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de özverili çalışmalarına devam edeceğini belirterek  “Bu zamana kadar insanlarla kurduğumuz gönül birlikteliklerinin hiçbir güçle yıkılamadığının, bir kez daha perçinlendiğini görmekten mutluluk duydum. Benim için bugünün en önemli tarafı budur. Kazanan ve kaybedeni yoktur. Yine kadınlarımız, yine Karabük kazanmıştır. ‘Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.’ Sözünü Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ne güzel söylemiş.”dedi

(Esra Oğuzkağan Özkan)

Yorumlar

  1. Kadın Girişimci

    Böyle bir kurulmu varmış?
    Kimsenin haberi yok herhalde.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.