Odeabank’ın “Yatırım Odaklı Podcast”i ikinci sezonuyla yayında

Odeabank’ın “Yatırım Odaklı Podcast”i ikinci sezonuyla yayında

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.05.2024 12:30
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Odeabank'ın birikimlerini yatırıma dönüştürmek isteyenler için hazırladığı “Yatırım Odaklı Podcast”, ikinci sezonun yeni bölümleriyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, bankacılık dünyasını anlamak ve birikimlerini koruyup en iyi şekilde değerlendirmek isteyen dinleyiciler için rehber niteliğinde olan “Yatırım Odaklı Podcast”, ekonomi gazetecisi Güzem Yılmaz Ertem'in moderatörlüğünde hazırlanıyor.

Podcastte, yatırım dünyasının önde gelen isimleri, yatırımları doğru şekilde yönetmenin inceliklerini anlatıyor. “2024'te yatırım dünyasını neler bekliyor?”, “Kazanmanın bir algoritması var mı?”, “Ekonomi Medyasını Okumak”, “Yatırımda risk yönetimi ve güvenli yatırımın püf noktaları”, “Para Nasıl Çalışır? Parasını Yöneten Hayatını Yönetir” gibi bölümleri içeren podcastin ikinci sezonu, her hafta yeni bölümleriyle devam ediyor.

En çok dinlenen 10 ekonomi podcasti arasında yer alan seri, Odea uygulaması, Odea Radyo ile Spotify, Apple Podcasts, Karnaval Radyo, Amazon dahil tüm dijital platformlardan dinlenebiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.