Of Kaymakamı Demirer, okul idarecileri ile bir araya geldi

Of Kaymakamı Demirer, okul idarecileri ile bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2023 04:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon’un Of ilçesi Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, okul idarecileri ile toplantı düzenledi.

Demirer başkanlığında kaymakamlık konferans salonundaki toplantıya, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Fatih Arıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi ile okul idarecileri katıldı.

Geçen yıl birçok projeye destek olduklarını belirten Demirer, “Yıl sonunda elde edilen akademik, sosyal, kültürel, sportif başarı bizleri son derece mutlu etti. Başarıda emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürümüz ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene de olumsuz bir durumla karşılaşmadan yüzümüzün akıyla başarılı bir eğitim öğretim sezonu geçiririz.” dedi.

Demirer, her zaman eğitim camiasının yanında olduklarının altını çizerek, yeni eğitim öğretim döneminde de başarı diledi.

Başkan Sarıalioğlu ise eğitimin en öncelikli konuları olduğuna dikkati çekerek, bundan sonra da ellerinden geldiği sürece desteklerini sürdüreceklerini aktardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, yeni eğitim öğretim yılında da aynı heyecan ve gayretle çalışacaklarını ifade etti.

Toplantı, okul idarecilerinin talep ve önerilerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atatürk’ü temsil eden bayrak Samsun’da karaya çıkarıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Kurtuluş Mücadelesi'ni başlatmak üzere Samsun'a ilk adımı attığı yer olan Tütün İskelesi'nde, Atatürk'ü temsil eden Türk bayrağı askerler tarafından karaya çıkarıldı.

Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları, saat 09.00'da Atatürk Anıtı önünde başladı. Anıta çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Ardından Tütün İskelesi'ndeki tören alanına geçildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın onur, gurur ve heyecanını hep birlikte bir kez daha yaşadıklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Bandırma Vapuru'yla 16 Mayıs 1919 Cuma günü İstanbul'dan yola çıktıktan sonra 19 Mayıs 1919'da karaya çıkarak Milli Mücadele'nin ilk adımını Samsun'da attığına işaret eden Vali Tavlı, “O gün Samsun'umuzda yakılan meşaleyle adeta küllerinden doğan, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkan aziz Türk milleti, Cumhuriyet'imizin ilanıyla tarih sahnesinde yeniden dirilmiştir. Tam 105 yıl sonra bugün, o tarihi anın milli ve manevi atmosferini yüreğimizde hissediyor, şanlı Türk bayrağımızı coşku ve gururla temsili olarak aynı noktadan karaya çıkartarak, istikbalimizin, Cumhuriyet'imizin ve Türkiye Yüzyılı'nın en büyük teminatı Türk gençliğine teslim ediyoruz.” dedi.

Törende askerler, Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının karaya çıkışını canlandırdı. Askerler, karaya çıkardıkları Türk bayrağını izcilere teslim etti. İzciler, Türk bayrağını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin yapılacağı İlkadım Atletizm Stadyumu'na kortej eşliğinde götürdü.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.