Bölgenin Sesi Gazetesi
 

Oğlundan 2 Yıldır Haber Alamayan Baba Kendini Astı

Yayın: 16.05.2015 10:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 2 yıl önce 17 yaşındaki oğlunun haber vermeden evi terk etmesinden sonra psikolojik sorun yaşayan Salim Akgün (50), kendini iple tavana asarak hayatına son verdi.

Olay, akşam saatlerinde Yeşil Mahalle Kavşak Sokakta bulunan Özgüven Apartmanı’nda meydana geldi.
Eflani İlçesi’ne bağlı Çalı Kahvesi Köyü’nde yaşayan evli ve 6 çocuk babası Salim Akgün, 2 yıl önce 17 yaşındaki oğlu Muharrem Akgün’ün kimseye haber vermeden evi terk etmesinden sonra bunalıma girdi. Sorunlarını aşmak için psikolojik destek almaya başlayan Salim Akgün, televizyon programlarında da oğlunu bulabilmek için uğraştı. Ancak oğlundan haber alamayan TIR şoförü Akgün, Karabük’te eski iş arkadaşlarının kaldığı eve uğradı. Akşam saatlerinde eve gelen arkadaşları Akgün’ü odada tavana iple asılı olarak buldu. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardından Salim Akgün’ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Döndü Çetinkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayın: 27.09.2023 16:16
Paylaş:
A+ A-

Bizim Radyo ve Televizyonu) Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Çetinkaya ile başkan yardımcısı Osman Çetinkaya’nın   vefat eden annesi Döndü Çetinkaya  toprağa verildi.

Merhume Döndü Çetinkaya için 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi, Merkez Camii’nde tören düzenlendi.
Cenazeye;  Çetinkaya’nın yakınlarının yanı sıra AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Döndü Çetinkaya’nın naaşı  Eflani ilçesine bağlı Osmanlar Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi(Esra Oğuzkağan Özkan)