Öğrenciler Bilim ve İnovasyon Merkezini Ziyaret Etti

Öğrenciler Bilim ve İnovasyon Merkezini Ziyaret Etti

Yayın: 04.11.2023 13:25 |Güncelleme: 27.12.2023 16:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  beraberinde Şube Müdürü Erol Doymuş  ile birlikte Karabük Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan Bilim ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret eden Şehit Umut Aytekin Ortaokulu öğrencilerinin gezisine eşlik etti.

Bilim ve İnovasyon Merkezi atölyelerini öğrenciler ile birlikte ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ Karabük Belediyesi yetkililerinden atölyedeki ekipmanlar hakkında kapsamlı bilgiler aldı.

Bilim ve İnovasyon Merkezinde eğlenerek bilgi öğrenen öğrencileri ziyarette keyifli vakit geçirdiler.

Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek Bilim ve İnovasyon Merkezini öğrencilerin ve geçlerimizin hizmetine açacak olan Karabük Belediyesi Başkanı  Rafet Vergili’ye teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş “ Öğrencilerimizin akademik ve bilimsel anlamda faydalanabileceği, yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir merkez haline geldiğini belirtti. Merkezin açılışı gerçekleştikten sonra İlimiz genelindeki tüm öğrencilerimizin buradaki bilim ve inovasyon çalışmalarından faydalanacaklar” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başçiftlik’te mezarlıklarda temizlik yapılıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Başçiftlik Belediyesi tarafından ilçe mezarlıklarında temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye ekipleri ilçedeki mezarlıklarda ağaçlarda budama yaparken ot biçme ve ilaçlama da yapıyor.

Başçiftlik Belediye Başkanı Şaban Bolat, “Bayram öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın buraya yakınlarını ziyarete geldiğinde temiz ve düzenli bir ortamla karşılaşmalarını temin etmeye çalışıyoruz. Mezarlıklara saygı, geleceğimize saygıdır. Geçmişine sahip çıkmayanların gelecekleri düzgün olmaz. Temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli olarak yapacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız getirdikleri su bidonu, çiçek veya gül fidanlarının poşetlerini burada bırakmaları yönündedir.” dedi.