Öğretmenler Günü Karabük’te Kutlandı

Öğretmenler Günü Karabük’te Kutlandı

Yayın: 24.11.2023 14:52 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

24 Kasım Öğretmenler günü Karabük’te çeşitli etkinliklerle düzenlendi Öğretmenler günü nedeniyle ilk tören Yenişehir Atatürk Anıtına  İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş tarafından çelenk konuldu. Atatürk Anıtında ki tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunması ile sona erdi. 24 Kasım Öğretmeler günü kutlama programı 100. Yıl Kültür Merkezinde devam etti.

100. Yıl Kültür Merkezinde ki programa Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. İsmail Gökcek, il protokolü, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler şiirlerini okurken bu yıl göreve başlayan öğretmenler yemin etme heyecanını yaşadı. Emekli olan öğretmenlere de Vali Yavuz tarafından hizmet şeref belgesi ve plaket verildi. Okullarda şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker tarafından verildi.

Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi öğrencilerinin bir öğretmenin öğrencileri ile hikayesinin anlatıldığı ‘Benim Eserim’ isimli oratoryo büyük beğeni topladı. Program şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın seslendirdiği Magusa Limanı parçasının dinletilmesiyle sona erdi.(Berkay Doğan)

  

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.