Öğretmenlere Test hazırlama kursu veriliyor

Öğretmenlere Test hazırlama kursu veriliyor

Yayın: 24.01.2019 22:56
Paylaş:
A+ A-

Yıl içerisinde okullarda yapılacak olan ortak sınavlar ile il izleme araştırmalarında kullanılacak nitelikli, kazanım ve beceri temelli soruların hazırlanmasına yönelik Merkez İlçede görevli Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri Branşındaki 40 öğretmene yönelik “Test Hazırlama Teknikleri Kursu” başladı.

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) salonunda gerçekleştirilen “Test Hazırlama Teknikleri Kursu” nu Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Gürel, İl Millî Eğitim Müdürünün eşi Nefise Vargeloğlu, Müdür Yardımcıları Turgut Acarlı ve Nevzat Akbaş, Şube Müdürü Fatih Deniz, Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Dursun Yeşiloğlu ziyaret etti.

Ziyarette kursiyer öğretmenlerle sohbet ederek yapılan uygulamalar hakkında bilgi alan Özlem Gürel ve beraberindekiler eğitim-öğretimin kalitesinin arttırılması ve Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonunda geniş yer bulan Ölçme Değerlendirme uygulamalarının önemine vurgu yaptılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.