Okan KÜÇÜK Yorumluyor 13 Eylül 2023

Okan KÜÇÜK Yorumluyor 13 Eylül 2023

Yayın: 13.09.2023 10:11
Paylaş:
A+ A-

Sosyal medya artık çağımızın bir gereği, çağımızın bir gerçeği…

İnsanlar sosyal medyayı çeşitli amaçlarla kullanıyorlar.

Kimileri;  gezdiği yerlerin, tatil yaptığı deniz kenarlarının, tatil beldelerinin resimlerini paylaşarak, bakın ben şu tatil beldesinde tatil yaptım diyerek paylaşımlar yapıyor.

Kimileri; yediği yemeği, içtiği çayı- kahveyi, mekanı paylaşıyor…

Kimileri; kültürel – sanatsal paylaşımlar yapıyor.

Kimileri; reklam amaçlı  – ticari amaçlı , reklam – tanıtım  amaçlı paylaşımlar yapıyor.

Kimileri;  eşiyle dostuyla düğünde –dernekte, piknikte vs. mutlu anlarını paylaşıyor.

Çok amaçlı bir kullanım mecrası…

BENİM HİÇBİR PAYLAŞIMA İTİRAZIM YA DA ELEŞTİRİM YOK.

Dileyen dilediği gibi kullanabilir tabi ki.

KARABÜKLÜ BİR GAZETECİ OLARAK BEN DE SOSYAL MEDYAYI ÇOĞUNLUKLA HABER PAYLAŞIMI VE BAZI KONULARDA KARABÜKLÜLERİN DÜŞÜNCESİNİN NE OLDUĞUNU ÖLÇEBİLMEK, ANLAYABİLMEK İÇİN KULLANMAYA GAYRET EDİYORUM.

Sosyal medyasız olmaz…

İşte bir zaman önce “KARABÜK DEMEK… DEMEKTİR. SİZE GÖRE KARABÜK NEDİR ? “

Diye bir paylaşım yaparak Karabüklülerin gözünde Karabük ne demek bir ölçmek, anlamak istemiştim. Aslolan halksa , vatandaşsa , vatandaş ve KARABÜKLÜLERİN GÖZÜNDE KARABÜK NE DEMEK merak etmiştim.

Bu merak çok da iyi bir şey değil de. Benimki mesleki merak…

Örnek olarak kendi adıma  Karabük demek Cumhuriyet Kenti demektir… diye  başlamıştım.

ALTINA GELEN YORUMLAR Kİ TAMAMI GERÇEK HESAPLAR, YANİ SAHTE HESAP VS. DEĞİL ŞU AŞAĞIDAKİLER OLMUŞTU.

Onları yorumsuz olarak geldiği haliyle aşağıda yazıyorum. BAKIN BU PAYLAŞIMIMIN ALTINA YORUM YAZAN KARABÜKLÜLERİN GÖZÜNDEN KARABÜK DEMEK NE DEMEKMİŞ !

Artık Karabük Cumhuriyet kenti olarak anılmıyor ismi gibi bahtı talih, de kara Karabük deniliyor

-Karabük demek sakin bir kent demektir kafa dinlemek için birebir ben kendi şahsım adına söylüyorum

-Aldığın nefesin dert olması demektir

-Bir misafirin gelse en basiti yemek ısmarlayacak bir yer bulamamak demek. Hava pisliğinin ilk sırası demek, işsizlik demek, akşam 7den sonra  sıfır sosyallik demek

-Demir çelik fabrikası ve işçisi…

-Karabük’e diyecek hiçbir şey yok boş boş boş bir kent

-Kimsesi olmayan gariban bir şehir demek..

-Karabük demek yeniliklere ve güzel projelere ufku açık bir şehir. Fakat bunları yapacak bir yöneticisi olmayan bahtı kara bir Karabük

-Karabük, kuruluşundan beri kıymetini bilenler için Karabüklülere en büyük ödül demektir…

-Cumhuriyetin en şansı kenti iken en bahtsız kenti durumuna düşmek demek.

-Caddelerinde yürüyemeyen ,bir bardak çay içilebilecek yeri olmayan Sahipsiz şehir…

– Bahtı kara şehirleşemeyen kent olmayı beceremeyen bir şehir demek

-Siyasetçisinin sahip çıkmadığı bir kent demektir devlet hastanesi olmayan bir kent demektir

-Köy

-Hava kirliliği. Hiçbir sosyal alanın olmadığı, git kares, gel onel o kadar üçüncüsü yok.

-Emekli şehri unutulmuş şehir

-Hiçbir sey

-Alınteridir

-Karabük demek birilerinin yağlı ballı yemesi, birilerinin kuru ekmeğe talip ettiği şehir demek

-Duman, kirli hava

-Sporda- sanatta- sosyal hayatta eksik bir kent.

*

*

MUZAFFER ATILKAN’IN PAYLAŞIMI.

Ak Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi ve muhtemel Karabük Belediye Başkan Adayı Muzaffer Atılkan; sosyal medya hesabından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye dönük bir paylaşım yaptı.

‘SİZ HANGİ İTTİFAKTASINIZ RAFET BAŞKAN’ başlığıyla yapılan paylaşım da Ak Parti ve MHP Genel Başkanlarının resimleri görsel olarak verilmiş ve her iki lider Cumhur İttifakını titizlikle yürütürken Başkan Vergili’ye ne oluyor da Ak Parti il yönetimine, kurumsal kimliğine saldırıyor, denilmiş.

Vergili’nin Cumhur İttifakı adayı olma HAYALİ olduğunu ileri sürerek, İttifak sizi aday gösterirse Ak Parti seçmeninden oy isterken yüzünüz kızarmayacak mı? Denilmiş.

Ak Parti’ye saldırarak 2018’deki gibi CHP’den oy mu devşirecek misiniz, denilmiş.

Karabük 15 yılda sayenizde ‘Ruhunu Kaybetti’ denilmiş.

Kendi yaptığınız Kent Meydanı kendi döneminizde yıkılıyor Allah kimseye böyle bir durumu yaşatmasın denilmiş.

Daha konuşulacak çok şeyler var ama sırası değil denilmiş…

BUNLARA BAŞKAN VERGİLİ’NİN BİR CEVABI OLURSA BANA RAHATLIKLA ULAŞABİLİR, onları da yayınlarım tabi ki.

*

MUZAFFER ATILKAN’IN PAYLAŞIMINA GELEN OLUMLU ELEŞTİRİLER

Ak Parti Karabük Belediye Meclis Üyesi ve MUHTEMEL Başkan A. Adayı Muzaffer Atılkan’ın  paylaşımına gelen olumlu yorumlar şöyle.

Bazı Ak Partililer; Başkan Vergili geçmişten beri zaman zaman  Ak Parti’ye Milletvekili Adaylarına, Belediye Başkan Adaylarına, İl Başkanlarına çok  sert ve ağır ifadeler kullanageldi.

Bunların çoğuna tek bir cevap bile verilmedi. Şimdi yine Ak Parti’ye dönüş sert eleştiriler yapıyor. Madem öyle birilerinin bu eleştirilere aynı şekilde cevap vermesi lazım. Bunu da Atılan yapıyor, diyorlar.

Bazı Ak Partililer, Başkan Vergili meydanı boş bulup tek taraflı atışlar yapıyorsa, birileri de aynı şekilde cevap vermeli. Bunu da Atılkan yapıyor doğru yapıyor, diyorlar.

Cumhur İttifakı varsa bu sadece Ak Partinin ittifakı değil, MHP’nin de ittifakı. O zaman  Cumhur İttifakı ruhuna aykırı beyanlar da cevapsız kalmamalı, bu tarz cevaplar verilmeye devam etmeli, diyorlar.

MUZAFFER ATILKAN’IN PAYLAŞIMINA GELEN OLUMSUZ ELEŞTİRİLER

Şimdi henüz Başkan Aday Adayı olduğuna dair bir açıklaması olmayan  MUHTEMEL  Aday Adayı Muzaffer Atılkan’ın bu söylemine bazı Ak Partililerden olumlu yorumlar geldiği gibi Başkan Vergili’den önce  bazı Ak Partililerden olumsuz eleştiriler de geldi.

Olumluları yukardaki yorum haber de yazdım. Şimdi de bazı Ak Partililerin olumsuz  yorumlarını ve eleştirilerini yazacağım.

Atılkan’a gelen eleştiriler de  öncelikle KARABÜK’TE AK PARTİ’NİN BİR İL BAŞKANI OLDUĞU hatırlatması yapılıyor.

Atılkan’ın paylaşımındaki görsel de resmi olan Sayın Erdoğan’ın temsilcisi Ak Parti İl Başkanıdır. Bir açıklama yapılması bir cevap verilmesi gerekiyorsa İl Başkanı çıkar gerekli açıklamayı yapar.

Atılkan,   AK PARTİ İL BAŞKANINI CEVAP VERMEKTEN ACİZ BİRİ OLARAK MI GÖRÜYOR DA çıkıp kendince açıklama yapıyor, deniliyor.

Karabük’e Ak Parti’nin Milletvekilleri var.  Atılkan, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİ CEVAP VERMEKTEN ACİZ KİŞİLER OLARAK MI GÖRÜYOR DA çıkıp kendince açıklama yapıyor, deniliyor.

Peki bu paylaşımları yaparken İl Başkanına yahut Milletvekillerine bir danışmış mı?

Bu açıklamaların KENDİ İFADE ETTİĞİ cumhur ittifakı ruhuna  zarar vereceğini düşünmemiş mi? deniliyor.

Karabük’te İl TEŞKİLATLARI, MERKEZ İLÇE TEŞKİLATLARI, MİLLETVEKİLLERİ YOK DA BİR ATILKAN MI VARMIŞ, deniliyor.

Karabük kavga – didişme –sürtüşme dilinden zaten  bıktı, şimdi görüyoruz ki aynı dili henüz aday adayı bile olmayan bir arkadaşımız kullanıyor, bu uslubün bu dilin Karabük’e katacağı bir şey yok, deniliyor.

Kendini parlatmak, gündem olmak istiyorsa projeler yayınlıyordu onlara devam etsin. Laf dalaşıyla değil , projelerle hizmetlerle adından bahsettirsin,  bu sataşma yöntemi yanlış bir yöntemdir, deniliyor…

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te eğitimlerini tamamlayan uzman erbaşlar mezun oldu

Yayın: 17.05.2024 13:53
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 35’inci dönem uzman erbaş temel eğitimini tamamlayan 1918 jandarma ile 74 sahil güvenlik kursiyeri için tören düzenlendi. Safranbolu ilçesindeki Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı’ndaki tören, Vali Mustafa Yavuz ve Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin’in birlikleri ve katılımcıları selamlaması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Vali Yavuz, 6 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak 1992 genci ve ailelerini kutladı.Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanı Albay Yusuf Küçükbaşol, 35. dönem uzman erbaş komando temel kursu kapsamında zorlu eğitimleri başarıyla tamamlayan 1918 jandarma ve 74 sahil güvenlik kursiyerini mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.Eğitimi birincilikle tamamlayan askerin yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından Vali Yavuz, Tuğgeneral Ertekin ve Albay Küçükbaşol, başarılı erlere belge ve hediye verdi. Törende, askerler gösteri yaptı. Tören geçişinin ardından 1992 kursiyer, yakınlarıyla kucaklaştı. Programın sonunda bazı askerler evlilik teklifi yaptı.Programa, Vali Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilli Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile diğer ilgililer katıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!