Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak, ikinci tura kalırsa 28 Mayıs Pazar Günü yapılacak.
AK Parti’den aday adayı olmak isteyenler başvuru ücretini AFAD’ın deprem hesabına yatıracak.
Diğer partiler de değişen rakamlardaki ücretler parti kasasına ödenecek…
Milletvekilliği Karabük’e hizmet için yapılmalı değil mi ? Güç için, rant için, etiket için, almak-vermek için, ihale -rant peşinde koşmak için, adını duyurmak için, adam yerine konulmak için şan – şöhret için yapılmamalı değil mi ?
Bu ve benzerleri için aday adayı olanlar çıkar mı Karabük’ten ? Çıkmaz bence, çıkarsa yazılır değil mi ?
Aslolan milletin derdiyle dertlenebilmek, aslolan Karabüklüleri mutlu, huzurlu, iş- güç sahibi haline getirmek, aslolan milletin vekili olmak olmalı değil mi ?
Kökenin neresi olursa olsun Karabük aidiyeti olan, kente ve kent sakinlerine vefa duygusuyla bağlı olan, insanlarını şehir merkezinde oturtabilecek hale getirme potansiyeli taşıyan, Kardemir – Üniversite ve emekliler olmasa şehir nüfusunun Karabük dışına kaçışını- göçünü engelleyebilecek olanlar vekil olabilmeli değil mi ?
Seçim demek maalesef para demek. Fakir adam aday olabilir mi Türk Siyasetinde ? Olursa cebinde parası olmayan, o zaman birileri cebine para koyar onların seçildiklerinde de Karabük’ün değil cebine para koyanların işleri öncelikli olur değil mi ? Param yok ama aday oldum diyenlere dikkat yani…
Rant – ihale – güç- – şan – söhret ve de kendi için , kendi cebini doldurmak için değil, kent için kenti için yola çıkacak olanların yanında olmak lazım değil mi ?
Karabüklülere hayal satan değil, proje satan değil, Karabüklülerin hayallerini gerçekleştirebilmenin peşinde olanların desteklenmesi lazım değil mi ? Çıksın bakalım adaylar, gerçekçi olanlara destek vereceğiz biz de tabi ki.
İyi Parti Karabük’te güçlü bir parti. Eğer geçmişten beri süregelen kavgalar- döğüşler birbirini beğenmezliğe bir son verip birleşebilirlerse iyi adaylarla 1 Milletvekili çıkartma şansına sahip olabilirler.
GERÇEKTEN İYİ BİR ADAY İLE YAPABİLİRLER BUNU AMA.
İyi Parti’de Karabük’ün sevilen iş insanlarından İsmail Yalav ile geçenler de biraz sohbet ettik. Milletvekili aday adayı olması beklenen isimlerden biri kendisi. Önceki dönem il yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev almıştı. PARTİ’DEKİ KIRGINLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN ÇABA SARFEDEN BİR İSİM OLARAK BİLİNİYOR.
İyi Parti’den Milletvekili A.Adayı olacağı söyleniyor. Dürüst ve güvenilir bir isim olarak adı konuşuluyor. Resmi başvurularını yapsınlar daha kimler çıkacak, yazarım. Bu kadarı yeterli olur şimdilik…
İyi Parti’de Milletvekili A. Adayı olacak isimlerden biri olarak da Ozan Canyurt’un adı geçiyor. Canyurt ismi Karabük’ün yakından bildiği bir isim. Allah sağlıklı ömürleri versin TANER CANYURT, HERKESİN MALUMU KATIKSIZ BİR KARABÜK AŞIĞI, ORGANİK BİR KARABÜK SEVDALISI İSİMDİR.
Geçmişte Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanlığı, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı gibi görevler de bulundu. Türkiye Bedensel Engelli Spor Federasyonu Bilek Güreşi As Başkanlığını da yapıyor.
Karabük’ün kara günlerinde de grev günlerinde de ön sıralarda bir isim olarak, KARABÜK TARİHİNİN YAŞAYAN HAFIZALARINDAN BİRİ.
Ozan Canyurt; Ankara’da Toksöz Grup Resmi İlişkiler Direktörü, E.TFF ÜST Klasman Temsilcisi, ve Kadına yönelik şiddetin çözümünde, ‘erkeklerin daha aktif rol alması gerektiği’ inancıyla kurula Mavi Kapı Derneği’nin Başkanı.
Oğlunu da kendi gibi yetiştirmiş maşallah. OZAN CANYURT DA BABASI GİBİ KATIKSIZ – ORGANİK BİR KARABÜK SEVDALISI.
Ankara’da Karabüklülerin açık kapısı sağlık başta olmak üzere bir çok konu da Karabüklülerin Ankarada’ki abisi – kardeşi- dostu- arkadaşı olabilmiş genç, pırıl pırıl bir isim. İyi Parti’den Milletvekili Adayı olacaklar arasında ismi geçiyor. Bakalım adaylar netleşsin yazarız daha.
GENEL
02 Nisan 2023GENEL
02 Nisan 2023GENEL
02 Nisan 2023GENEL
02 Nisan 2023GENEL
02 Nisan 2023EĞİTİM
02 Nisan 2023Galatasaray
26 +35 63Fenerbahçe
24 +35 54Beşiktaş
25 +20 49Adana Demir
26 +18 45Trabzonspor
26 +9 44Başakşehir
25 +9 44Kayserispor
26 +4 41Konyaspor
25 +2 34Karagümrük
24 +4 31Antalyaspor
25 -8 28Alanyaspor
25 -11 28Sivasspor
25 -7 27Kasımpaşa
25 -13 26Gaziantep FK
25 -8 25MKE Ankaragücü
25 -11 25İstanbulspor
24 -21 24Giresunspor
24 -19 23Hatayspor
24 -28 23Ümraniyespor
25 -10 22Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.