Okan KÜÇÜK Yorumluyor 18 Ağustos 2023

Okan KÜÇÜK Yorumluyor 18 Ağustos 2023

Yayın: 18.08.2023 10:44
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşan yerel seçimler öncesi  karşılaştığımız bazı Ak Partililer  sitem dolu sözler söylüyorlar.

Ak Partili olmaktan gurur duyuyorlar.

Liderleri ve Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın  yolunda yürümekten asla vazgeçmeyeceklerini ifade ediyorlar.

Ama..

Karabük ölçeğinde hep YEDEK KULÜBESİNDE BEKLETİLMEKTEN BIKTIK, diyorlar.

İktidarımızı eleştiren bazı kişilerin YERİ GELDİĞİNDE   İTİBARLI OLDUKLARINI görmek,

İşlerinin – güçlerinin bir şekilde hep çözüldüğünü görmek, BİZİ ÜZÜYOR , diyorlar.

Yani artık, KENARDA BIRAKILAN, SÖZ SAHİBİ OLMAYAN AMA KÖKÜNE KADAR AK PARTİLİ OLANLARINDA SAHAYA , VİTRİNE ÇIKARILMASI LAZIM, diyorlar.

Özellikle  2024 MART BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİNDE KARABÜK’TE HEP EZBERLETİLMİŞ 3-5 İSİM DAYATMASINA ARTIK SON VERİLMELİ,

YILLARDIR YEDEK KULÜBESİNDE OTURTULAN,  YILLARDIR TÜRLÜ EMEKLER VERİP  HAK ETTİĞİ KARŞILIĞI GÖREMEYEN GÖNÜLDEN AK PARTİLİ OLANLARIN ARTIK ÖNÜ AÇILMALI,

Belediye seçimlerinde de  ezberletilmiş isimlerin dışına çıkıp, Karabük’te gönülden Ak Partili olan,

Yeni heyecan yaratacak kabiliyette olan,

Yıllardır bekletildikleri yedek kulübesinden sahaya çıkartılacak , YEPYENİ BİR YÜZLE KARABÜK BELEDİYESİ’DE AK PARTİLİ OLMALIDIR, diyorlar.

Ak Parti’de emek verip, kenarda tutulan çok değerli isimlerin olduğundan bahsederek, artık dip dalgası oluştu,

Mevcut Milletvekillerimiz, mevcut İl Başkanımız, teşkilatlarımız bu gerçeği görmeli ve Karabük’te Ak Parti’nin geleceğini buna göre dizayn etmeli, diyorlar.

 STSO’ya  Bazı Eleştiriler Geliyor.

Safranbolu Belediyesi ile Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası arasında yaşanan ‘Gerdan Restoran’  olayı sonrası STSO’ya başka konularda da eleştiriler geliyor.

Safranbolu’nun ekonomisinin  çok büyük bölümünün turizmden kaynaklandığını söyleyen çevreler, STSO YÖNETİMİNDE BİR TANE BİLE NEDEN TURİZMCİ YOK, diye soruyorlar.

Kaldı ki geçmişte Yönetim Kurulu Üyesi 5 iken bu dönem 7’ye çıkarıldığını söyleyenler,  ama tek bir tane turizmcinin yönetime alınmayarak, ekonomisini  turizmden kazanan bir ilçe de STSO’nun vizyonuna bir de bu açıdan bakılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Safran Ova Lavanta  Bahçesi projesi konusunda, yer seçiminden tutun, turizm komitesinden mecliste olanlardan görüş bile alınmadığı, açılışa turizmcilerin davetli bile olmadığı, bu konuda kendi üyelerine bile rakip olma gayretine neden girdiklerinin anlaşılmadığını, söylüyorlar.

Safran Lokum, Safran Müzesi gibi konularda isim hakkı noktasında eleştiriler de var.

Tek tek yazıp uzatmayayım. Sonuç olarak, Kendi içinde bu sorunları çözmek varken durduk yere neden Belediye ile karşı karşıya geliniyor, onu anlamıyoruz diyorlar.

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelere ve çiçeği burnunda uzmanlara, çarşıya getirdikleri hareketlilik ve canlılığa tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)