Okan KÜÇÜK Yorumluyor 22 Ağustos 2023

Okan KÜÇÜK Yorumluyor 22 Ağustos 2023

Yayın: 22.08.2023 11:09
Paylaş:
A+ A-

19 Ağustos 2023 Cumartesi günü ilimize gelerek Karabük Valiliği görevine resmen başlayan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, idare amirleri ve il müdürleriyle yaptığı toplantının ardından ilimiz Kemal Güneş Caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinde caddedeki vatandaşlarla da sohbet eden Vali Yavuz,  esnaf ve vatandaşlar tarafından hoş geldiniz, hayırlı olsun, temennilerine teşekkür etti.

Vatandaşlara ve esnaflara hayırlı ,bereketli günler diledi.

ÖYLE GRAN TUVALET VE KORUMA ORDUSUYLA FALAN DEĞİL, VALİLİK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ MUSTAFA CÜCÜ, VALİLİK BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜR BİLAL YATMAZ VARDI YANINDA.

Vali Bey de pantolon – gömlek bir kıyafetle sivil bir şekilde halkın ve esnafın içine girdi.

NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDERMİŞ denilir.

Vali Bey vatandaşın, esnafın içine  koruma ordusundan uzak sade ve sivil bir kıyafetle girdi.

KARABÜK İÇİN GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLDU BU DURUM.

Karabüklüler zaten Valisini makam da oturan, gran tuvalet gezen, koruma ordusuyla hareket eden, halktan kopuk, esnaftan kopuk olmasını asla istemezler.

Böyle bir başlangıç, geleceğin de habercisi gibi sanki değil mi ?

18 Mart Şehitler Parkında Çalışmalar Hızlanıyor.

İçinde eski Gerdan Restoranın da bulunduğu 18 Mart Şehitler Parkının Safranbolu halkına kazandırılması için Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse harekete geçti.

18 Mart Şehitler Parkını, mevcut alanlara ilave olarak , çocuk oyun parkurları

bin 200 metre yürüyüş yolu,

açık hava sinemasının yer alacağı amfi tiyatro,

park ve bahçe düzenlemesi,

yeni nesil çardaklar ve oturma alanları ile baştan aşağı yenilime çalışmasına hız verdi.

Yenileme ve onarım çalışmaları  sonlandığında park içerisindeki tesis 250 vatandaşa hizmet edecek.

Safranbolu’da iz bırakan hizmetler yapmaya devam edeceğiz, diyor Başkan Köse.

BİLİNDİĞİ GİBİ ÖNCEDEN GERDAN RESTORANINDA İÇİNDE BULUNDUĞU ALANI, RESTORAN KISMINI KULLANMAK İÇİN SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ İSTEMİŞTİ.

Belediye yaptığı abasın açıklamasında; ‘ Gerdan Restoran adıyla anılan bölge belediye kullanımı hariç tahsis edilmesinin imkânı olmadığı, bu şerh bozulursa Karayolları Genel Müdürlüğünce alanın geri alınacağı defaatle belirtilmiştir.

Öte yandan söz konusu alan, Safranbolu Belediyesi’nin Safranbolu halkına hizmet için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla üzerine proje çalışmalarını tamamladığı bir bölgedir…’ demişti.

Ve; ‘Projeleri tamamlanmış olan ‘Gerdan Restoran’ adıyla andığımız bölge çok geçmeden kıymetli halkımızın vakit geçirmekten mutluluk duyacağı, ülke çapında örnek bir tesise dönüşmeye hazırdır, çalışmalarımız resmen başlamıştır.

Safranbolu Belediyesi’nin önceliğinin daima Safranbolu halkına hizmet olduğu bilinciyle basın açıklamasını kamuoyuna sunuyoruz.’ İfadeleri yer almıştı basın açıklamasında.

İşte o açıklamanın akabinde çalışmalar daha da hızlandı ve kısa süre içinde halkın birilerinin değil halkın kullanacağı tesisin çalışmaları da kısa süre içinde sonuçlanacak gibi görünüyor.

Safranbolu halkına hayırlı olsun o zaman.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelere ve çiçeği burnunda uzmanlara, çarşıya getirdikleri hareketlilik ve canlılığa tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)