Okan KÜÇÜK Yorumluyor 7 Eylül 2023

Okan KÜÇÜK Yorumluyor 7 Eylül 2023

Yayın: 07.09.2023 08:30 |Güncelleme: 06.09.2023 14:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te heyecanlı  Ak Partililer var.

Karabük’te  KBÜ Rektör değişimini, Emniyet Müdürü değişimini, Vali değişimini öne sürüp Karabük yeni bir iklime girdi, değişim belediyelerde de devam etmeli diyen Ak Partililer var.

KARABÜK MERKEZ BELEDİYESİ ARTIK, KESİNLİKLE AK PARTİLİ OLMALI DİYEN GENİŞ BİR AK PARTİLİ ÇEVRE VAR.

Peki kulisler de konuşulan KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ KARABÜK MERKEZDEN ADAY OLSUN, GERİ KALAN TÜM İLÇELER DE MHP’ADAY ÇIKARMASIN, görüşünü ZİNHAR KABUL ETMEYEN geniş bir çevre var Ak Parti de.

Daha milletvekili seçimlerini yeni geçirdik.  O dönem Milletvekili adayımız olan şimdi Milletvekilimiz Cem Şahin’e sürekli bir şekilde adeta saldırdı.

Ondan önce rahmetli Burhanettin Uysal Hoca’ya yapmadığını bırakmadı.

Ondan da önce Mehmet Ceylan’a  benzer saldırılar yaptı.

SEÇİMİ ;  PROJELERİN – NİTELİĞİN YARIŞTIĞI BİR SEÇİM DEĞİL DE BİR MEYDAN MUHAREBESİ GİBİ, SAVAŞ GİBİ YAPAN BİR BAŞKAN GÖRDÜK.

SÜREKLİ BİR ŞEKİLDE PARTİMİZE, ADAYLARIMIZA SALDIRGAN TAVIR SERGİLEYEN BİR BAŞKAN GÖRDÜK.

Ak Parti’yle  – MHP, Cumhur İttifakı.

AMA CHP’DEN – İYİ PARTİ’DEN GÖRMEDİĞİMİZ SALDIRGANLIĞI RAFET BAŞKANDAN GÖRDÜK.

Ak Parti – MHP ittifakında  bir sorun yok ama BAŞKANLA PARTİMİZ ARASINDA 3 DÖNEMDİR GELEN CİDDİ BİR KAN UYUŞMAZLIĞI VAR, AK PARTİLİLERİN ELİ BAŞKAN VERGİLİ’YE OY VERMEYE GİTMEZ, diyorlar.

Seçim zamanında isteyin ya da istemeyin olur öyle şeyler, seçimden sonra devam eden bir ters durum yok. Ayrıca iyi ilişkiler içinde oldukları da görülüyor diyorum.

Ciddi bir stratejiyle merkez belediye Başkan Vergili’de kalmak üzere diğer tüm belediyeler de MHP aday çıkartmayacaksa bu da kazanım değil mi , diyorum.

Ama konuştuğum guruptaki Ak Partililer, biz merkez belediyeyi de ilçe belediyelerini de kazanacak, kadro  ve birikime sahibiz.

Bu seçimler de Merkez Belediyesini de alacağız.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile uyum içinde Cumhur İttifakını yürüten MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye de müteşekkiriz.

Ama Karabük Merkezin , Ak Parti hizmetlerine ihtiyacı var.

Milletvekilimiz Cem Şahin; “KARABÜK’TE PARTİMİZDEN OLMAYAN BELEDİYELER VAR. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BU BELEDİYELERİ ALARAK PARTİMİZİN HİZMET AĞIMIZA EKLEMİŞ OLACAĞIZ.

PARTİMİZDEN OLMAYAN BELEDİYELERİ YENİDEN ALMAK İÇİN HER VATANDAŞIMIZA TEK TEK ULAŞARAK, KAPI KAPI DOLAŞARAK YAPACAKLARIMIZI ANLATACAĞIZ, PROJELERİMİZİ GÖSTERECEĞİZ.’  Şeklindeki açıklamaları basında yayınlandı.

Biz milletvekilimiz CEM ŞAHİ’NİN İŞARET ETTİĞİ GİBİ TÜM BELEDİYELERİ AK PARTİLİ YAPMAK ÜZERE HEDEFE KİLİTLENDİK.

Kendi içimizden nitelikli  adaylar ile  projeler üzerinden yürüyecek bir seçim politikasıyla, kavgasız – gürültüsüz – çatışmasız bir biçimde Karabük merkezini de Ak Parti’nin hizmet anlayışına kavuşturacağız,  tersi bir durum bize zaten kazandırmaz, kaybettirir, diyorlar.

MİLLET  İTTİFAKI  – MERAL AKŞENER

Malum bir tarafta Cumhur İttifakı diğer tarafta Millet İttifakı var.

Gerçi gelinen durum da Millet İttifakı var mı, ya da ne kadar var tartışılır ?

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim yenilgisinin ardından Millet İttifakı diye bir ittifak pek kalmadı.

Hatta seçim öncesi masadan kalkan ve  İyi Parti Lideri Meral Akşener  oturduğu masaya dönük, zehir zemberek bir açıklama yapmıştı.

“..Bu vesileyle anlamış olduk ki şahsi hırslar Türkiye’ye tercih edilmiştir. Anlamış olduk ki kişisel ajandalar uğruna mübah sayılan kuyruklu yalanlar milletin kazandığı bir büyük hakikate tercih edilmiştir…”

“…Üzülerek söylüyorum ki geldiğimiz son noktada dün itibarıyla 6’lı masa, artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir…

“…ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tüm alternatiflerin kara listeye alınarak tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür.”

“…Ancak ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olacağız. 85 milyonun geleceğini kişilerin tahakkümüne teslim edip tehlikeye atmayacağız.”

“…Ya şanlı bir mücadelede milyonlarla yürüyeceğiz ya da trajik bir hikayede figüranlık yapacağız. Ez cümle ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız. İnanıyorum ki hep birlikte tarih yazacağız.” Demişti.

Tabi ertesi gün masaya dönmüş ve kendi ifadesiyle ‘kişisel ajandalar uğruna mübah sayılan kuyruklu yalanlar”ı yine kendi ifadesiyle ‘ Milletin kazandığı büyük bir hakikate tercih’ etmişti.

Kendi ifadesiyle; ‘millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybeden’ 6’lı masada tekrar yerini almıştı.

Kendi ifadesiyle;  ‘tek bir adayın tasdiki için çalışan noter masasında’ yeniden görev almıştı.

Kendi ifadesiyle; hem bir kumar masasında hem de noter masasında yeniden yer alıp 85 milyonun geleceğini kişilerin tahakkümüne teslim edip tehlikeye atmıştı.

Kendi ifadesiyle ez cümle tarih de yazamadı tarih de olmadı ama…

Seçim yenilgisinin ardından İSTİFA etmedi.

Bizim ülkemiz de İSTİFA müessesi yok .

Ama İSTİFADE  müessesi çok süper çalışıyor.

DERDİM BİR SİYASİ PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARI KIRMAK, İNCİTMEK DEĞİL.

BİR SİYASİ PARTİNİN GENEL BAŞKANINA AFEDERSİNİZ SALLAMAK DA DEĞİL.

Zaten yerel gazeteciyim ben.

Ama böylesi olaylar da  kalktım – oturdum, kalktığımda bombaladım sonra oturduğumda ses çıkarmadım  sonuç olarak da seçimi kaybedince hangi parti olursa olsun  Avrupa DEMOKRASİLERİNİ örnek gösterenlerden AVRUPA DEMOKRASİSİNDEN İLHAM ALARAK , gelişmiş Avrupa ülkelerinde olduğu gibi İSTİFA etmelerini bekliyorum.

BELKİ BİR FANTEZİ BENİM Kİ…Ama bekliyorum işte…

Şimdi İYİ Partililere sorunca 12 seçimi kaybeden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğ’lunun adeta koltuğa yapışması durumu ortadayken BİZİM GENEL BAŞKANIMIZ NEDEN İSTİFA ETSİN Kİ, diyorlar.

Biliyorum, çünkü bazı İyi Partililere sordum, öyle dediler.

YANLIŞ MİSAL, MİSAL OLMAZ DEMİŞLER AMA, BİZ DE DOĞRULAR DEĞİL YANLIŞLAR ÖRNEK ALINARAK SİYASET YAPILDIĞINDAN  ÖNLERİNDE bu anlamda ÇOK İYİ BİR ÖRNEK VAR.

O zaman; 12 seçim kaybına kadar yola devam devam  demek ki.

O zaman ; vatana, millete , memlekete hayırlı olsun demek ki…

Not: Aslında CHP – İyi Parti yerel seçim ittifakı yapar mı konusunu yazacaktım. Onu yarın yazayım inşallah.

 

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 17.05.2024 13:58
Paylaş:
A+ A-

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyinde 4 PKK/YPG’li, Irak’ın kuzeyinde ise 3 PKK’lı olmak üzere 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Teröristler için hiçbir yer güvenli değil. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi.” ifadeleri yer aldı.