OKUL SPORLARI 3×3 BASKETBOL YILDIZLAR GRUP BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

OKUL SPORLARI 3×3 BASKETBOL YILDIZLAR GRUP BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Yayın: 05.04.2024 14:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ev sahipliği yapılan “Okul Sporları 3×3 Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları” bugün sona erdi.

03-05 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 ilin katıldığı, 17 Takım olmak üzere 68’e yakın sporcunun katılımı ile düzenlenen Okul Sporları 3×3 basketbol grup müsabakaları Karabük’te gerçekleştirildi.

Yenimahalle Spor Salonu’nda bugün sona eren final maçları ilk olarak Eskişehir ve Bartın arasında oynandı. Ardından Eskişehir’in galibiyeti ile Ankara ve Eskişehir arasında kıyasıya maç başladı ve maçın kazananı Eskişehir oldu. Grup maçlarında kazanan ilk dört okul takımı final maçlarına katılmaya hak kazandı. Ankara Ülkü Akın Ortaokulu Antrenörü Demet Yatarkalkmaz ve öğrencileri müsabaka sonrası Safranbolu’yu gezerken objektiflerimize takıldı.
“Safranbolu’yu Çok Sevdik”
Karabük’te spor salonunda kıyasıya mücadele veren Ankara Ülkü Akın Ortaokulu öğrencileri Irmak Akgüllü, Eylül Yataryatmaz, Masal Kavin Kardaşgiden, Eda Yatarkalkmaz ve Antrenörleri Ümit Durgun ile Demet Yatarkalkmaz Safranbolu’yu gezme imkanı buldu. Safranbolu’yu çok sevdik diyen Ülkü Akın Ortaokulu öğrencileri bugün grup ikincisi oldu. Karabük’te spor salonunun çok güzel olduğunu vurgulayan Antrenör Yatarkalkmaz, çok iyi ağırlandıklarını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Karabük’te gerçekleştirilen müsabakalarda Eskişehir, Ankara, Bartın ve Adapazarı okullarının basketbolcuları, Türkiye finali için  1-5 Mayıs tarihlerinde Mardin’e gitmeye hak kazandıkları bildirildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)
  

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mayıs Celbi Askerlik Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Yayın: 03.05.2024 11:07
Paylaş:
A+ A-

Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Mayıs/Haziran ve Temmuz 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

2024 CELP VE SEVK TARİHLERİ

Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri ise şöyle;

Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 16 Mayıs 2024
Er (2’nci Grup) 27 Haziran 2024
Er (3’üncü Grup) 25 Temmuz 2024