OMÜ Rektörü Ünal’dan Havza Belediye Lideri Özdemir’e ziyaret

OMÜ Rektörü Ünal’dan Havza Belediye Lideri Özdemir’e ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.08.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Havza Belediye Lideri Sebahattin Özdemir'in makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Ünal'a, OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı ve Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Ünal Kılıç eşlik etti.

Ziyarette, OMÜ'ye bağlı Havza MYO ve OMÜ Fizik Tedavi Merkezi çalışmaları ile OMÜ ve Havza Belediyesi ortasında eğitim, toplumsal, kültürel ve akademik işbirliğinin geliştirilip yaygınlaştırılması mevzularında istişarelerde bulunuldu.

Rektör Ünal, Havza'nın kıymetli bir ilçe olduğunu söz ederek ilçenin gelişmesi ve kalkınması ismine OMÜ olarak işbirliği içinde çalışmalarda her vakit yer aldıklarını tabir etti.

Belediye Lideri Özdemir ise OMÜ'nün Samsun ve Havza için değerli bir kıymet olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı OMÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yavuz Ünal’a beraberinde bulunanlara teşekkür ederim. ÖMÜ bizler için hayli değerli. Havza’da bulunan meslek yüksekokulu ve belediyemiz işbirliği ile yapılan OMÜ Fizik Tedavi Merkezi ilçemize bedel katmakta. Ayrıyeten OMÜ ile Havza OSB’nin gelişimi için yapılan akademik çalışmalar çok değerli. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde ilçemizin gelişimi için alacağımız her katkı bizler için çok değerli. Gelişen ve değişen ilçemiz için OMÜ ile yapmış olduğumuz ve yapacağımız akademik, toplumsal ve kültürel işbirliği çalışmalarımız ile bu gelişim ve değişimin kalıcı olması için çalışmaktayız. İlçemize vermiş oldukları ehemmiyet ve dayanaktan dolayı OMÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yavuz Ünal ve grubuna teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaretin sonunda OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ziyaretin anısına Belediye Lideri Sebahattin Özdemir'e armağan takdim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da Gençlik Konseri düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Konseri gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesince Altınordu ilçesindeki Çamlıköşk'te organize edilen konserde şarkıcı Tuğçe Kandemir sahne aldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, çok sayıda şarkı seslendiren Kandemir'e çiçek verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kıymetli bir sanatkarı ağırladıklarını belirten Güler, Kandemir'e teşekkür etti.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konsere, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile vatandaşlar katıldı.