Ekim 9, 2024 08:45

Ordu’da üzerine tomruk düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
A+ A-
 
 
 

ORDU (AA) – Ordu'da, seyir halindeki kamyondan savrulan tomruğun üzerine düştüğü otomobilin sürücüsü öldü.

Fatsa ilçesine bağlı Düğünlük Mahallesi mevkisinde, D.S. yönetimindeki 60 NP 388 plakalı kamyonun kasasındaki tomruklar yola savruldu.

Bu sırada bazı tomruklar, karşı yönden gelen Yusuf Dikme'nin kullandığı 52 EY 155 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Otomobil sürücüsü Dikme olay yerinde hayatını kaybetti, kamyon sürücüsü D.S. gözaltına alındı.

Öte yandan yola düşen tomrukların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlık Bakanlığı’nın titiz denetimlerinden 95.88 gibi rekor bir puanla çıkan Medikar Hastanesi, Karabük’te sağlıkta kalite çıtasını zirveye taşıdı!

Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi çerçevesinde gerçekleştirilen değerlendirmelerde Medikar Hastanesi, Batı Karadeniz bölgesindeki rakiplerini geride bırakarak zirveye yükseldi. Hastane, sağlık hizmetlerinin kalitesi, hasta memnuniyeti, hijyen standartları ve yönetim süreçleri gibi pek çok kriterde kusursuz hizmet anlayışını Sağlık Bakanlığı Denetim puanı ile tescilledi.

Medikar Hastanesi, başarılı ve kaliteli hizmetini bir kez daha belgelemiş oldu. Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı Kalite Değerlendirme Kurulu tarafından Medikar Hastanesi’nde 25 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonucu 95,88 puan alan Medikar Hastanesi, sundukları kaliteli hizmeti bir önceki yıla göre artırdı.

SKS Denetimini yüksek puanla tamamlamaları üzerine, Medikar Hastanesi Kalite Direktörü Dr. Mehmet Coşkun ” Her denetimi, hastalarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmamız için bir fırsat olarak görüyoruz. ” olarak nitelendirdi. Dr. Coşkun  ” Hedefimiz daima en kaliteli sağlık hizmetini sunmak. Bu denetim sonucu bize, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve daha da iyisini yapmak için motivasyon sağlıyor. Hekimlerimize ve hastane ekibimize üstün emek ve gayretleri için teşekkür ediyoruz. ” diyerek Karabük‘ün sağlık standartlarını daha da yükseltme sözü verdi.

Medikar Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçerek güvenilirliğini tüm Karabük halkı ve çevre illere kanıtladı.

Karabük ’te bulunan tam donanımlı tek Özel Hastane olma özelliğini taşıyan Medikar Hastanesi, modern ve teknolojik altyapısı, alanında uzman hekim kadrosu ve hasta odaklı yaklaşımıyla hizmetin adını “Sağlığa Uzanan Dost Eli” olarak adlandırıyor. Kusursuz ve güven veren hizmet anlayışını benimsediklerini vurgulayan Medikar Hastanesi yönetimi, hastanenin son yıllarda hizmet verdiği hasta sayısı ve gerçekleştirilen başarılı operasyon sayılarında gösterdiği yüksek performansa da dikkat çekiyor. Batı Karadeniz’in en kapsamlı sağlık hizmetlerini sunduğunu ifade eden hastane yönetimi, bu yıl uzman hekim kadrosunu daha da güçlendirdiklerini; çevre il ve ilçelerden ve hatta yurtdışından gelen hasta sayılarında da artış olduğunu dile getiriyor.

Bir denetimden daha başarıyla geçen Medikar Hastanesi, sağlıkta kaliteyi ve hasta memnuniyetinde çıtayı yükselterek Karabük‘te fark yaratmaya devam ediyor.

“Daima Daha İyiye” yaklaşımını prensip edinen hastane yönetimi , gelecek denetimde 100  puan almayı hedefliyor.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427