Orman Genel Müdürü Karacabey Yenice’de

Orman Genel Müdürü Karacabey Yenice’de

Yayın: 07.12.2023 10:22
Paylaş:
A+ A-

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman Yenice Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yenice İşletme Müdürlüğü yönetim kadrosuyla değerlendirme yapan Genel Müdür Karacabey burada yaptığı konuşmada Yenice İşletme Müdürlüğü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün büyük bir okul olduğunu teknik ve entansif ormancılığın en iyi yapıldığı yerlerden biri olduğunu belirterek “Yaptığımız işlerde başarılı oluyorsak bunu tek başımıza değil, ekip olarak hep birlikte yapmaya borçluyuz. Ormancılığımızı bir adım ileriye götürmek amacıyla hepimiz gayret içerisindeyiz” dedi.

Yıl sonu nedeni ile 2023 yılının değerlendirmesini birlikte, 2024 yılı programı üzerinde de istişarelerde bulunan toplantıda Bölge Müdürlü Faruk Bayraktaroğlu Yenice ve Karabük İli ormancılık çalışmaları hakkında Genel Müdür Karacabey’e bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı  Genel Müdür Bekir Karacabey’e teşekkür etti.(Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de çocuğa cinsel istismar suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 21:18
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'de, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranan kadın hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İI Jandarma Komutanlığı, Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün yakalanması için müşterek çalışma yürüttü.

Ekipler, “hayasızca hareketlerde bulunma”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak, fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” suçlarından 6 kaydı da olan 46 yaşındaki S.Ü'yü yakaladı.

S.Ü, jandarma ve adliyedeki işlemlerin ardından Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sokakların suçlulardan arındırılması ve vatandaşın güvenliği için çalışmalara devam ettiği kaydedildi.