Orman Yangını Ovacık’ta Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Orman Yangını Ovacık’ta Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Yayın: 04.07.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Soğanlı köyünde bugün saat 11.00 sıralarında kayalık bir alanda orman yangını çıktı. Yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Şu an için yangının ne kadarlık bir alanı etkilediği ve çıkış nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Yangının söndürülmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği belirtilirken, bölgedeki vatandaşlar da tedbir amaçlı evlerinden uzak durmaları konusunda uyarıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeşilyurt Belediyesinden Merih Demiral ve A Milli Futbol Takımı’na destek

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 04:37
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Yeşilyurt Belediyesi, UEFA'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda yapılan Türkiye-Avusturya maçında “bozkurt” işareti yapması nedeniyle 2 maç men cezası verdiği milli futbolcu Merih Demiral ile A Milli Futbol Takımı'na destek verdi.

Yeşilyurt Belediyesi, belediye binasına Merih Demiral'ın posteri ile Türk bayrağı asarak, Merih'e verilen cezaya tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, dün yaşanan şiddetli dolu ve sağanak ile fırtına nedeniyle hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milli takımın Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselmesini coşkuyla kutladıklarını belirten Yılmaz, “Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın attığı golü, içindeki Türklük duygusunun kabararak 'bozkurt' işareti yaparak kutlaması bizleri çok daha mutlu etmiştir. Merih Demiral'ın her zaman yanında olduğumuzu bizler de bozkurt yaparak belirtmek isterim. UEFA'nın milli futbolcumuza haksız yere verdiği 2 maç cezasını şiddetle kınıyorum.” dedi.

Yılmaz, Hollanda ile yapılacak maç için de belediye önüne dev ekran kuracaklarını dile getirerek,”Maçı vatandaşlarımızla birlikte izleyeceğiz. Hollanda ile oynayacağımız maçı da kazanarak inşallah yarı finale adımızı yazdırırız.” diye konuştu.