Oturarak Voleybol 1. Lig 1. Etap müsabakaları sona erdi

Oturarak Voleybol 1. Lig 1. Etap müsabakaları sona erdi

Yayın: 21.02.2017 23:11
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (İHA) – Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Karabük’te organize edilen oturarak Voleybol 1. Ligi’nde 1. etap müsabakaları tamamlandı.

Soğuksu Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda Konya Engelliler, Fethiye Gençlik Hizmetleri’ni 3-2, Adana Umudun Işığı, Karabük Gençlikspor’u, Zonguldak Alaplı Anadolu, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü’nü, Zonguldak Ereğli Belediyespor da Samsun Ekspres’i 3-0’lık skorlarla mağlup etti.

Ligde 1. etap müsabakaları sonrası A Grubu’nda Zonguldak Ereğli Belediyespor 12 puanla lider durumda bulunurken, Zonguldak Alaplı Anadolu 9, Samsun Ekspres 6, Diyarbakır Ortopedik Engelliler 2, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ise 1 puan topladı.

B Grubu’nda ise Adana Umudun Işığı 9 puanla liderlik koltuğunda otururken, Karabük Gençlikspor 6, Konya Engelliler 2, Fethiye Gençlik Hizmetleri ise 1 puan aldı.

Müsabakalar sonunda Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Oğuz Çerik, dereceye giren takımlara kupalarını takdim edip 1. etap son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.