Ovacık İl Genel Meclisi üyesi Yağlı son noktayı koydu

Ovacık İl Genel Meclisi üyesi Yağlı son noktayı koydu

Yayın: 02.05.2024 12:35
Paylaş:
A+ A-

31 Mart yerel seçimlerinin Karabük MHP’deki yükselen değeri Ovacık İl Genel Meclisi üyesi Muhammer Yağlı “Bundan sonraki siyasi hayatım MHP’de devam edecek” diyerek hakkındaki ‘AK Parti’ye geçecek’ yönündeki iddiaları yalanladı.

Karabük genelindeki düşüşün aksine Ovacık’ta 4 bin 77 geçerli oyun bin 797’sini alarak en yakın rakibi AK Parti adayına 519 oy fark atan Yağlı, MHP’deki tarihi başarının da mimarı oldu. İlçede MHP’yi 1. Parti konumuna taşıyan genç iş insanı Yağlı, Hayati Yılmaz’la birlikte girdiği seçimlerde AK Parti’den 65 oy alması halinde 2-0’ı yapabilecekti. Az bir oy farkıyla 2-0’ı kaçıran ve Ovacık’ta gündem olan Yağlı kendisiyle ilgili ‘MHP’den ayrılıp AK Parti’ye geçecek’ iddialarını ise kesin bir dille yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ovacık İl Ge nel Meclisi üyesi Muhammer Yağlı, “MHP’den seçildiysem Allah’ın izni ile bundan sonraki siyasi hayatım MHP çatısı altında devam edecektir” dedi.

MHP Ovacık İl Genel Meclisi üyesi Yağlı açıklamasında şunları söyledi; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ovacık İl Genel Meclis Üyeliğine büyük bir oy desteği ile seçildim.

Önce bize oy veren tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Son günlerde sanırım şahsım ima edilerek partimden istifa edip, başka bir siyasi partiye geçeceğim ile ilgili spekülasyonlar yapılmakta.

Nasıl Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ovacık İl Genel Meclis Üyesi seçildiysem, bundan sonrada Allah’ın izni ile siyaset hayatım Milliyetçi Hareket Partisi’nde devam edecektir.

Şahsımla ilgili çıkartılan bu tür dedikodulara bu zamana kadar sessiz kaldım ama bu açıklamayı yapmam da elzem oldu.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta yapılan uygulamalarda uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin üzerinde ve umuma açık bir iş yerindeki aramalarda 22 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.