Ovacık Kaymakamı Doğu, çalışmaları Yerinde inceledi

Ovacık Kaymakamı Doğu, çalışmaları Yerinde inceledi

Yayın: 12.09.2018 23:48
Paylaş:
A+ A-

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yusuf Özyavuz ile beraber 2018 yılı KÖYDES kapsamında yapılan işleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Kaymakam Mehmet Zahid Doğu ilk olarak Sülük Köyünün üç mahallesinde bulunan ortak kullanım alanlarına döşenen kilitli parke taşı yapım işini inceledi, ardından İmanlar-Kışla grup yolunda yapımı devam eden ve bu yıl grup yolları bazında ilki gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını inceleme ve denetimlerde bulundu.

Ziyaret esnasında burada bulunan Karabük İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Özgür Bülbül’den çalışmalar hakkın da bilgiler alan Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, yaptığı kısa değerlendirmede, verilen hizmetlerin Ovacık İlçesine hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmaları yapan ekiplere kolaylıklar dileyerek incelemelerini tamamladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 19 ayrı suçtan aranan firari hükümlü yakalandı

Yayın: 26.04.2024 10:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 19 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve faillerin yakalanması amacıyla Paşapınarı Caddesi’nde uygulama yapıldı.

Kimlik kontrolü ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması sırasında ekiplere üzerinde kimliği olmadığını belirterek kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin durumundan şüphelenildi.

Aaştırma sonucunda kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin 19 ayrı suçtan 28 yıl 49 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve isminin S.Y. olduğu tespit edildi.

Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.