Ovacık Kaymakamı Kurt,Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ovacık Kaymakamı Kurt,Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yayın: 26.01.2022 21:10
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Ovacık Kaymakamı Osman Kurt zorlu hava şartlarını bir kenara bırakıp SYDV müdürü Sinan KORKMAZ ile birlikte Anbarözü, Gümelik,Sarılar-Sonya köylerinde hane ziyaretlerine devam etti.

Osman Kurt,devletin şefkatli ellerine ihtiyaç duyan vatandaşlar için hane ziyaretlerine devam edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaçları konusunda devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

 

Yorumlar

  1. halka hızmet hakka hızmet

    ne guzel vatandası zıyaret etnek derdını sormak.son gelen zamlar zaten vatandasın belını buktu .elektrık doğalagaz benzın gıda zamlar alım gucunu erıttı…helal olsun kaymakama vatnadasın derdıne çare olmaya çalısmak hal hatır sormak ne guzel…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ercan, Bolu’da bilardo salonu açılışına katıldı:

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bolu'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapımı tamamlanan bilardo salonunun açılışına katıldı.

Karaçayır Spor Kompleksi içinde bulunan bilardo salonunun açılış töreninde konuşan Vali Erkan Kılıç, Bolu'nun güzel bir tesise kavuştuğunu söyledi.

Bolu'da 104 lisanslı bilardocu, 32 hakem ve 2 de bilardo alanında faaliyet gösteren spor kulübü olduğunu aktaran Kılıç, “İlimiz, bütün spor dallarında hem iddialı hem de tesisleşme anlamında iyi bir konumda. Bu tesisleşmeye de devam ediyoruz. Sporun tabana yayılması anlamında hep beraber sorumluluğumuz var.” şeklinde konuştu.

Kılıç, gençlerin sahalara ve spor tesislerine çekilmesini istediklerine de belirterek, “Sporun bir yaşam tarzı olmasını istiyoruz. Bu aynı zamanda gençlerimize, vatandaşlarımıza çok büyük faydalar getirecektir.” ifadesini kullandı.

Ersan Ercan ise Türkiye'de Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde 15 bilardo salonu olduğunu dile getirdi.

Bilardonun; matematik, fizik, geometri ve psikolojik dörtgeninin birleştiği, zarafet ve akıl oyunları üzerine kurgulanmış bir spor olduğunu dile getiren Ercan, “Bu salonda inşallah ileriki yıllarda 7'den 70'e bilardo sporunda çok değerli sporcular, çok değerli gençler, bu spora sevgisini, ilgisini vererek bizleri uluslararası alanda gururlandıracak başarılara ulaşır. Çok başarılı sporcuların burada yetişmesi adına ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kılıç, Ercan ve bilardo sporcuları gösteri yaptı.

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Türkiye Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Halim Doruk ve Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Uçar ve sporcular katıldı.