Ovacık MHP İl Genel Meclisi adayları dur durak bilmiyor

Ovacık MHP İl Genel Meclisi adayları dur durak bilmiyor

Yayın: 26.03.2024 12:14
Paylaş:
A+ A-

Ovacık MHP İl Genel Meclisi üyesi adayları Muhammer Yağlı ve Hayati Yılmaz’ın seçim sürecinin başlamasıyla birlikte ortaya koyduğu performans ilçe köylerinde takdir konusu oldu.

Ovacık’ın 42 köyünün tamamını da gezen, birçok köye birden fazla giderek şimdiye kadar görülmemiş bir seçim kampanyası icra eden MHP’li adaylar gittikleri köylerde gördükleri eksiklikler ve ihtiyaçlara dönük kısa açıklamalar da yaparak sorunları gündemde tutuyor.

Son olarak Küçüksu köyü sınırları içindeki doğa harikası Karagöl’de yıllar önce yapılan seyir terası ve çevre düzenlemesinin içler acısı halini gündeme taşıyan Yağlı, “İl Özel İdaremiz tarafından buraya yapılan seyir terası ve tesisler mezbelelikten geçilmiyor. Tamamen harabeye dönmüş. Sahip çıkılmadığı ve korunmadığı için böyle yerler viraneye dönüyor. Kamu kaynaklarımızın bu şekilde çarçur edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz, bunların tamamını yeniden yapacak ve koruyacağız” dedi.

YEŞİL OVACIK KONUTLARI TEMEL ATMA TÖRENİ PERŞEMBE GÜNÜ 

İlçede Belediye Başkanlığı ile birlikte 2 İl Genel Meclis üyesi çıkartabilecek potansiyele ulaştıklarını da hatırlatan MHP Ovacık İl Genel Meclisi adayı Muhammer Yağlı, “Tarlaya iz bırakıp harman zamanı yüzümüz olsun isteriz. Seçime sayılı günler kala çalışıyor gibi gözükenlerden olmayacağız. 5 sene her an vatandaşlarımızla iç içe gönül gönüle olacağız. Söz verdiğimiz gibi Ovacık’ta inşaatımızın harfiyat çalışmaları devam ediyor. 28 Mart Perşembe günü saat 16’da 28 daire 4 dükkanlık projemizin temel atma töreni düzenleyeceğiz” diye konuştu.

SLOGAN DEĞİL, DESTAN YAZACAĞIZ

MHP Ovacık İl Genel Meclisi 2. sıra adayı Hayati Yılmaz da seçim çalışmalarına dönük yaptığı değerlendirmede, “Kıymetli hemşehrilerimizle ele ele verip Ovacığımızı güzel günlere kavuşturmak için biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. 42 köyümüzü de birbirinden ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Göreve geldiğimiz tüm köylerimizle ilgili 5 yıllık çalışma planını ortaya koyacağız. Göstermelik, gelip geçici hizmetler yerine kalıcı ve devletin parasını heba etmeden hizmet edeceğiz. Ovacık’ta destan yazmaya çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da 24 yıl önce deniz faciasında hayatını kaybeden 38 kişi törenle anıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 24 yıl önce meydana gelen deniz faciasında hayatını kaybeden 38 kişi için anma töreni düzenlendi.

İlçe merkezindeki Doğu Gözaçan Parkı'nda hayatlarını kaybedenler anısına yaptırılan anıt önünde organize edilen törene, vefat edenlerin yakınlarının yanı sıra Kaymakam Ferhat Vardar, Belediye Başkanı Cahit Erdem ve diğer ilgililer katıldı.

Kaymakam Vardar ve Başkan Erdem, üzerinde “Unutulmadınız” yazılı çelengi yaşamını yitirenler anısına denize bıraktı.

Tören, Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından sona erdi.

Beşikdüzü ilçesinde 20 Mayıs 2000'de, denize açılan iki kayığın alabora olması sonucu 38 kişi hayatını kaybetmişti.