Ovacık’a Noter açılıyor

Ovacık’a Noter açılıyor

Yayın: 20.06.2022 15:58
Paylaş:
A+ A-

Noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması kapmasında noterlik bulunmayan ilçelere noter açılması projesi içerisinde Ovacık ilçesine de noter açılması projeye dahil edildi. Ovacık ilçesine noter hizmetlerinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ilçeye noter açılacak olması ile ilgili müjdeyi verirken yaptıkları ortalaşa basın açılmasında “

Hükümetimizvatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için her alandaki talepleri değerlendiriyor, bizlerde bu taleplerin takibi ve çözümü noktasında gayretlerimizi sürdürüyoruz.

Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın imzasıyla Noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması kapsamında noterlik bulunmayan ilçelere Noter ihdas edilmiş olup Ovacık ilçemizde bu projenin içerisinedahil olmuştur.

Bu kararla Ovacık ilçemizNoter hizmetine kavuşacak,vatandaşlarımız ve esnaflarımız Noterlik hizmeti için İl merkezine gitmek zorunda kalmadan artık işlerini ilçede hızlı ve kolay bir şekilde hallederek, başka bir yere gitmeye ihtiyaç duymayacaktır.

Bu konuda desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ’ave emeği geçenlere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Tekrar Ovacık ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dediler (Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.