Ovacık’ta 28 Konut ve 4 işyerinin temeli yarın atılıyor

Ovacık’ta 28 Konut ve 4 işyerinin temeli yarın atılıyor

Yayın: 27.03.2024 17:43
Paylaş:
A+ A-

MHP Ovacık İl Genel Meclisi adayı, iş insanı Muhammer Yağlı’nın seçim kampanyasının başında taahhüt ettiği 28 konut ve 4 işyeri projesinin temeli 28 Mart Perşembe günü atılıyor.

Seçim sürecinin başlamasıyla ortaya koyduğu vaatler ve performansla ilgi odağı haline gelen Yağlı yerel seçimlere 3 gün kala verdiği sözü yerine getirdi ve ilçedeki tarihi gün için tüm hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.

OVACIK’TA TARİHİ GÜN

İlçenin en önemli ihtiyaçlarından olan barınma sorunu için elini taşın altına koyan ve tam 28 konut ve 4 işyerinin temel atma töreni için tüm hazırlıkların sona erdiğini bildiren Yağlı, “Şükürler olsun bir vaadimizi daha hayata geçirmek üzere en önemli adımımızı atıyoruz. Ovacık tarihi günlerinden birini yaşayacak. Tüm hemşerilerimizi ilçemiz adına son derece müstesna olan bugün de bu mutlu günümüzde yanımızda görmek isteriz” dedi.

31 MART’TA TARİH YAZACAĞIZ

Seçim çalışmalarına da değinen MHP Ovacık İl Genel Meclisi üyesi adayı Muhammer Yağlı, Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde sandıklardan MHP’nin 1. Parti olarak çıkacağına inandığını vurguladı ve “Neslihan kardeşimiz Ovacık’ın yeni Belediye başkanı olurken, Hayati Yılmaz abimizle birlikte biz de il genel meclisi üyeleri olarak yerel parlamentoda yerimizi alacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

Ovacık’ta Yeşil Ovacık Konutlarının 28 Mart Perşembe günü (yarın) gerçekleştirilecek temel atma törenine MHP teşkilat kademelerinin de tam kadro katılması beklenirken, Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili’nin törende yer alacağı öğrenildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te vaşak görüntülendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Yenice ilçesinde görülen nesli tehlike altındaki vaşak, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yenice ormanlarında yürüyüş yapan bir kişi, gördüğü vaşağı cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Görüntülerde, ormanlık alanda dolaşan vaşağın daha sonra gözden kaybolması yer alıyor.