Ovacık’ta aday tanıtım toplantısı yarın yapılacak

Ovacık’ta aday tanıtım toplantısı yarın yapılacak

Yayın: 29.02.2024 12:37
Paylaş:
A+ A-

MHP Ovacık İlçe Başkanı Nihat Kaya 1 Mart Cuma günü Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları için tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi.

İlçe merkezinde saat 14’te başlayacak toplantıya Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili ve MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’nun katılım sağlayacağını bildiren Kaya, “Birlik olmak, birlikte planlamak, birlikte üretmek, birlikte yönetmek için yola çıktık. Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var. Tüm hemşerilerimiz aday tanıtım toplantımıza davetlidir” dedi.

KARPUZ “OVACIK SAMİMİYETİ ÖZLEDİ”

MHP Ovacık Belediye Başkan adayı Neslihan Kaya Karpuz da Bölgenin Sesi’ne yaptığı değerlendirmede “Biz Ovacık’ın sevdalısıyız.  Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte esnaflarımızı, kamu kurumlarını, komşularımızı, büyüklerimizi ziyaret ederek onlarla yeni döneme dair görüş alış verişlerinde bulunuyor dua ve desteklerini talep ediyoruz. Çok şükür güzel bir etkileşim var. Görüyoruz ve hissediyoruz ki ovacık samimiyeti özledi” ifadelerini kullandı.

YAĞLI “BİZ BU İŞİ BAŞARIRIZ”

MHP Ovacık İl Genel Meclisi ilk sıra adayı Muhammer Yağlı ise özellikle köylerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandıklarını hatırlatarak, “Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmek için varız. Biz bu işi başarırız” diye konuştu. Aynı zamanda Sofuoğlu köyü muhtarı da olan Yağlı, seçim sürecinin başında verdiği sözlerin tamamını yerine getireceğini de hatırlattı ve “Köylerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz. 42 köyümüzün tamamını kucaklayacak, görev dönemimizde her bir köyümüze eşit mesafede olacağız. 1 Mart Cuma günü gerçekleştireceğimiz tanıtım toplantımızda bütün dostlarımızı aramızda görmek isteriz”  dedi.

YILMAZ “HİZMETE TALİBİZ”

MHP Ovacık il Genel Meclisi üyesi 2. Sıra adayı Hayati Yılmaz da seçim kampanyasına yönelik yaptığı değerlendirmede,  “Bu fani dünyanın dertlerinin bitmeyeceğini hepimiz biliyoruz, teşkilatımızla birlikte çözüm üretmek, köylerimize hizmet getirmek için göreve talibiz” diye konuştu. MHP’nin Ovacık’ta 1. Parti olması için canla başla çalıştıklarını da vurgulayan Yılmaz, “İlçe Başkanımız Nihat Kaya, Belediye Başkan adayımız Neslihan Kaya Karpuz, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarımızla yürüttüğümüz çalışmalarda kalan 1 ayı dolu dolu geçirerek yeni döneme destansı bir başarı ile girmek istiyoruz. Bizlere olan desteklerinden dolayı tüm komşularımıza hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Gençlik Festivali 23 Mayıs’ta Başlıyor

Yayın: 20.05.2024 12:50
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi ile Karabük Üniversitesi iş birliğinde gençlik festivaline imza atılacak. 23-25 Mayıs tarihlerinde, tarihi ve mistik atmosferiyle ünlü Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak’ta, birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir Gençlik Festivali düzenlenecek.

Sanat Sokakta” sloganıyla gerçekleşecek olan bu festival, katılımcılara kültür, sanat ve müzik dolu 2 gün vaat ediyor. Safranbolu’nun eşsiz tarihî dokusunda gerçekleşecek olan festival, gençleri bir araya getirerek, unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak, festivalin ev sahipliği yapacağı mekân olarak, zengin tarihi atmosferi ve dokusuyla katılımcılara benzersiz bir deneyim sunacak.  Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Karabük Üniversitesi Fethi Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesi tarafından organize edilecek festival kapsamında, çeşitli sanat dallarından örneklerin sergileneceği atölye çalışmaları, sokak sanatçılarının performansları, müzik gruplarının konserleri ve daha birçok sürpriz yer alacak. Katılımcılar iki gün boyunca saat 14.00 ve 22.00 arasında düzenlenecek bu etkinliklerle hem sanatın büyüsüne kapılacak hem de yeni yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Gençlik Festivali, Safranbolu’nun kültürel ve sosyal hayatına önemli bir katkı sunarken, aynı zamanda gençlerin bir araya gelerek yeni dostluklar kurmasına ve paylaşımlarda bulunmasına olanak tanıyacak. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm gençleri, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak’taki Gençlik Festivali’ne katılmaya davet etti.