Ovacıkta Gençlik Kampları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ovacıkta Gençlik Kampları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yayın: 25.07.2021 22:18
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci)

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Gençlerin sosyal, kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerini sağlamak, özgüven duygusu ve planlı yaşam alışkanlığı kazanımı konusunda destek olmak, sporun çeşitli duygularıyla tanışmasına katkı sağlamak, zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalarda bulunmak, millî ve manevi değerler ile etik ve insani değerler konusunda farkındalığını arttırmak, kültürler arası farklılıkların zengin olduğu bilincini arttırmak, amacıyla planlamış olduğu gençlik kampları programları kapsamında Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kamp düzenlendi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medyada paylaşmış olduğu açıklamada ‘19 Haziran 2021 – 04 Eylül 2021 tarihleri arasında 12 dönem olarak planlanmış olan gençlik kampların 5. dönemi 17.07.2021 tarihinde tamamlanmıştır. 5. dönem sonunda Ülkemizin çeşitli illerinden gelen 210 gencimiz kamp faaliyetinden faydalanmıştır. Kampımıza gelen gençlerimiz doğa yürüyüşü, sokak oyunları, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, macera parkuru, paintball, dağ bisikleti, okçuluk, mini golf gibi çeşitli kamp aktiviteleri yapmaktadır. 15 Temmuz’u da kapsayan 5. dönem kampımızdaki gençlerimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Gençler Asla Unutmaz” sloganıyla 15 Temmuz Demokrasi yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Gençlerimizin, Ovacık ilçemizin doğasının kendilerine verdiği huzur ve Kamp Merkezimizin sunduğu çeşitli imkânlarından dolayı belirttikleri memnuniyet ifadeleri bizleri ayrıca mutlu etmektedir.’ ifadelerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Yayın: 20.05.2024 12:03
Paylaş:
A+ A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Safranbolu’da coşkuyla kutlandı. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ilçe protokolü, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, sabah saatlerinde büyük bir katılımla başladı. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler ve aileler, ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle alana renk kattı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törene katılan öğrenciler ise günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Tören, halkın yoğun katılımı ve coşkulu anlarıyla sona erdi.