Ovacık’ta ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi

Ovacık’ta ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi

Yayın: 18.06.2022 17:05
Paylaş:
A+ A-

Ovacık İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen; Ovacık Kamu Personeli, Dernekler ve Kooperatifler aracılığıyla temin edilen 32 adet bisiklet ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere hediye edildi.

Ovacık’ta düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Ovacık Ziraat Odası Başkanı Nuri Akçaalan, Ovacıklılar Dernek Başkanı Mehmet Deligöz, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Müdürleri, İlçe Daire Amirleri, Muhtarlar, Dernek Başkanları, Siyasal Parti Temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katılım sağladı.

Programda söz alan Kaymakam Bahadır Yılmaz; bisikletlerin temininde destek olan herkese teşekkür ederek “Çocuklarımızın bisikletlerini iyi günlerde sağlıkla kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.

İlçedeki ihtiyaç sahibi başarılı öğrenciler için başlatılan bisiklet kampanyasına verdiği büyük destekle adından bir kez daha övgüyle söz ettiren Ovacıklılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği (OVADER) Vali Fuat Gürel tarafından plaketle taltif edildi.

OVADER Yönetim Kurulu adına plaketi alan Dernek Başkanı Mehmet Deligöz, “İlçe Kaymakamlığımıza böylesi güzel bir organizasyona öncülük ettiği için teşekkür ediyorum. Bir kalkınma ve dayanışma derneği olarak hem ilçemizde hem de ilimizdeki hemşerilerimize yönelik bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Protokol mensupları ve misafirlerin Uçurtma Şenliğine de katıldığı program, İl Protokolü ile Ovacık Spor Lisesi arasında yapılan Voleybol müsabakası ile sona erdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Artvin’de hırsızlık iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin'in Arhavi ilçesine hırsızlık iddiasıyla 1 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Yolgeçen köyünde fens teli çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takip sonucu kimliği belirlenen şüpheli O.S'nin evinde yapılan aramada çalıntı malzeme ele geçirildi.

Şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.