Özel İdare’de Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

Özel İdare’de Bayramlaşma Programı Gerçekleşti

Yayın: 15.04.2024 13:07
Paylaş:
A+ A-

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından, ilk mesai gününde Karabük İl Özel İdaresi’nde gelenekselleşen bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Hamzalar mevkiinde bulunan ek hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Genel Sekreterimiz Şerafettin Kelleci, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Yol İş Sendikası Eğitim Sekreteri Sait Elçin, Köy Muhtarları, birim müdürleri ve personellerimiz katıldı.

Genel Sekreterimiz Şerafettin Kelleci, bir Ramazan Bayramı’nı daha geride bıraktıklarını ifade ederek;

“Yoğun bir seneyi geride bıraktık ve tekrardan iş yoğunluğumuz başlıyor. Bu yılda geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi verimli ve güzel bir iş sezonu geçirmeyi temenni ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir iş sezonu geçirip güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu vesile tekrar geçmiş bayramınızı tebrik ederek, aileleriniz ile huzurlu mutlu bir yaşam geçirmenizi dilerim” diye konuştu.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DASK Poliçesi, Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) işlemlerini mobil uygulamasına taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank müşterileri deprem afetine karşı risklerini güvence altına alan ve tapu, abonelik gibi işlemleri yaptırırken ibraz edilmesi gereken DASK'a dair işlemleri şubeye gitmeden, Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirebilecek.

Akbanklılar, Akbank Mobil'deki sigorta ve bireysel emeklilik menüsünden, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yayımlanan Zorunlu Deprem Sigortası tarife ve talimatında belirtilen esaslara göre belirlenen prim tutarları üzerinden poliçelerini oluşturabilecekler.

Mevcut poliçelerini yenilemek isteyenler ise DASK’ın sağladığı yüzde 20'ye varan yenileme indiriminden faydalanarak işlemlerini yapabilecek.

Akbanklılar ayrıca mayıs ayı boyunca Akbank mobilden DASK poliçelerini oluşturduklarında 500 liraya varan tutarda chip-para kazanacak.