Özer “Katlı Otopark Projemiz Hazır”

Özer “Katlı Otopark Projemiz Hazır”

Yayın: 25.03.2024 13:12
Paylaş:
A+ A-

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan adayı İsmail Özer, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği katlı otopark projesinin hazır olduğunu söyledi. Şehir içinde otopark sorununu çözmek için dolmuş durağının üzerine yapılacak olan katlı otopark projesini başkan seçilmesi halinde kısa sürede başlatacağını belirten Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan adayı İsmail Özer:

“Dolmuş duraklarının üzerine yapılacak olan 500 araçlık otopark için gerekli hazırlıklar  son aşamaya geldi.  En üst kat açık ve kapalı sosyal alan olarak iki bölümden oluşmaktadır. Kapalı alanımızda yemek bölümü çocuklar için oyun alanı ve dinlenme alanları ‘da mevcuttur. Katlı otoparklar için hazırlıklarımız tamam. Yerlerinin tespitini yaptık, özellikle şunu belirtmek istiyorum ki kısa sürede otoparklarımızı inşaa ederek Karabük ‘ümüzü Refah’a kavuşturacağız. Şehrimizdeki otopark ihtiyacını karşılayacak şekilde katlı otoparklar yapacağız.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.