Özer; “Sosyalleşme ve Halkımız Arasındaki Kaynaşmayı Arttıracağız”

Özer; “Sosyalleşme ve Halkımız Arasındaki Kaynaşmayı Arttıracağız”

Yayın: 09.05.2023 13:16
Paylaş:
A+ A-

Yeniden Refah Partisi Karabük’te 14 Mayıs seçimlerine iddialı girmeye hazırlanıyor. Milletvekili Adaylarına ilginin ve desteğin her geçen gün arttığı Yeniden Refah Partisi, Karabük’te ki çıkışını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayları İsmail Özer, Mevlüt Başdemir ve Nesrin Adakoğlu, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, il ve ilçelerde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Her geçen gün daha fazla yoğun ilgi ve destek ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında son olarak Eflani ilçesinde saha ziyaretlerinde bulundu.

Yoğun tempoda devam ettirdikleri çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün Yenice ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayları Eflani ilçesinde vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Milletvekili Adayı İsmail Özer’in vatandaşlara ikram ettiği çorbaları bizzat kendi elleriyle ikram ederken, sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun şekilde ziyaretler gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayı İsmail Özer yaptığı açıklamada;  “ Karabük Kent Meydanında belediyemiz ve il kültür ve turizm müdürlüğü ortaklığı ile Karabük’ü anlatacak, başta maket Kardemir olmak üzere ilimiz ve ilçelerimizdeki tarihi yapıların maketlerini yaptırarak şehrimizi ziyarete gelenlerin Karabük’ü daha iyi tanımasını sağlayacağız. Her ilçemize tahsis edilecek günlerde yöresel köy ürünleri ve o günkü ilçemize ait etkinliklerle tüm Karabük’ü biraraya getirecek faaliyetler yaparak sosyalleşme ve halkımız arasındaki kaynaşmayı arttırmak için çalışacağız. Vekiliniz olarak seçerseniz Ankara yerine Karabük’te sizden biri olarak her daim istişare ile beraber olacağız” (Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında

Yayın: 18.05.2024 18:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde E.A. (17) yönetimindeki 78 ABM 765 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, otomobil ile motosikletin çarpışması ve otomobilin çöp konteynerine çarpması yer alıyor.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..