Penta Teknoloji, Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu

Penta Teknoloji, Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.11.2023 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Penta Teknoloji, dijital baskı sektörü şirketlerinden Xerox ile iş birliğini bir adım öteye taşıdı.

Penta Teknoloji'den yapılan açıklamaya göre, ürün ve hizmet portföyünü yeni ortaklıklarla sürekli büyüten Penta Teknoloji, yeni anlaşmayla Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu.

Xerox ile uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü iş ortaklığını yeni bir anlaşmayla taçlandıran Penta Teknoloji, katma değerli hizmetler ve dijitalleşmeye yaptığı yatırımlarla fark yaratmaya devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal, 30 yılı aşkın süredir iş ortaklarına ve üreticilere katma değerli çalışmalar sunmak amacıyla sektörde pek çok hizmete öncülük ettiklerini belirterek, “Bugün Penta Teknoloji olarak e-ticaret platformlarından teknoloji marketlerine, bireysel tüketici ürünlerinden kamu ve kurumsal ihtiyaçlara kadar teknolojinin tüketiciyle buluştuğu her noktada varlık gösteriyoruz. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin en yenilikçi ürünlerini, Türkiye’nin her noktasına Penta Teknoloji güvencesiyle sunuyoruz. Son olarak dijital baskı alanında dünyanın en büyük şirketlerinden Xerox ile uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz iş ortaklığımızı daha da geliştirdik ve şirketin Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü olduk. Önümüzdeki süreçte de teknoloji pazarına sunduğumuz yenilikçi ürünlerle müşterilerimize katma değerli hizmetler vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Xerox Bölge Distribütör ve Kanal Müdürü Tony Burleigh ise Xerox ve Penta Teknoloji iş birliğinin önemini vurgulayarak, “Bu anlaşma, Xerox'un Türkiye’de güçlü ve birbirine bağlı bir iş ortağı ağı oluşturma konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Penta Teknoloji ile olan iş birliğimizin günden güne gelişerek devam edeceğinden eminiz. Xerox’un büyüme ve iş birliği yolculuğuna Penta Teknoloji ile birlikte devam etmekten heyecan duyuyoruz. Uzun yıllardır ortaklaşa birbirinden başarılı işlere imza attığımız Penta Teknoloji’ye teşekkürlerimi sunuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.