Peyzaj Çalışmaları Başladı

Peyzaj Çalışmaları Başladı

Yayın: 04.07.2023 14:38
Paylaş:
A+ A-

Kaya Erdem Caddesi ile başlayan ve kentin merkezi bölgelerinde de devam eden ön cephe yenileme çalışmalar devam eden çalışmaların ardından Misakı milli meydanında yeni düzenleme çalışması yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse “ Kaya Erdem Caddesi ile ilgili olumlu dönüşlerin olması bizleri mutlu etti. Malumunuz bu cadde Tarihi Çarşı bölgesi yolundaki ilk mahalle. Kenti ziyaret eden misafirlerimiz ilk olarak bu caddeyi görüyor. Merkezi konumdaki caddelerimizde de aynı çalışmayı sürdürmeyi düşünüyoruz. Bununla birlikte kendi üretimimiz olan çiçeklerle de orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Meydan Halk Masası Çevre Düzenlemesi Kısa Sürede Tamamlanacak

Meydan Halk Masasının bulunduğu yerde de atıl vaziyetteki görünümü düzenleyip yerine vatandaşların dinlenebileceği, gölgesinden faydalanabileceği bir çalıma yaptıklarını sözlerine ekleyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Burayı da daha estetik, daha modern, Safranbolu’ya yakışır bir hale getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Elif Köse, “ Amacımız; Safranbolu ve Safranbolu halkına en iyi hizmeti verebilmek ve  gelecek nesillere çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakmak” diyerek sözlerini tamamladı.(Haber Merkezi)

Yorumlar

  1. Hasan

    1-Bu alanın bayramdan önce bayram boyunca çalışma yapılmayacağı belli iken yıkılması ,bayramda gelenlere görüntü olarak hoş olmadı yıkım işlemi bayram sonuna bırakılmalıydı.2- Şu Hükümet konağı yanındaki HAVUZ mutlaka ele alınmalı. Safranbolu’nun yazları tek eğlence kaynağıydı niye kapatıldı, neden açılmıyor, açılmasında sakınca mı var? bunlar kamuoyuyla paylaşılmalı. Eskiden olduğu gibi gündüz çocuklara havuz, akşamları halka çay bahçesi olarak hizmet vermeli.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.