Polat’tan Safranbolu MYO’na Ziyaret

Polat’tan Safranbolu MYO’na Ziyaret

Yayın: 27.04.2015 09:51
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Refik Polat Safranbolu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın Safranbolu Meslek Yüksekokulu’na yaptığı ziyarette; Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Selahattin Altan ve Öğretim Görevlisi Evren Katı Özer, Yüksekokul Sekreteri Özgür San ve Akademik personel ile bir araya geldi.

Yeni yönetime başarılar dileyerek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Refik Polat: “Meslek Yüksekokulumuza yeni atadığımız Müdürümüzü ve Sekreterimizi sizlerle tanıştırmak, tanışmak ve sizleri dinlemek için buradayız. Safranbolu Meslek Yüksekokulu Üniversitemizin en eski akademik birimi. Karabük henüz il olmadan Meslek Yüksekokulumuz vardı. Üniversitemizin yapı taşlarından bu nedenle önemsiyoruz. Müdürümüz İsmail Bey ve Sekreterimiz Özgür Bey Safranbolu’yu, okulumuzu ve sizleri iyi bilen arkadaşlarımız. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız. Sizlerin daha iyi koşullarda çalışmalarınızı sürdürmeniz ve daha kaliteli eğitim öğretim gerçekleştirebilmeniz için çalışmalar içindeyiz. Sizlerin beklenti ve dikeklerini bekliyoruz. Katkı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş: “Öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat’a yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fiziksel olarak burada bulunmasak ta Safranbolulu oluşumuzdan dolayı Meslek Yüksekokulumuzu yakinen takip ediyorduk. Bundan dolayı yabancı değiliz. Bizler bundan sonra periyodik olarak bir araya geleceğiz. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile hocalarımızın tecrübelerinden yararlanarak hep birlikte uyumlu bir şekilde sıkıntılarımız olsa da birlikte aşacağız. Ben buna inanıyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni dönemde yapılacak çeşitli düzenlemeler üzerinde bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Refik Polat konuşmalarının ardından Akademik personel ile tanışarak, onların isteklerini ve görüşlerini dinledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Sözen Karacatepe Yolunda Çalışmaları yerinde inceledi

Yayın: 24.04.2024 10:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu İlçesi’ne bağlı Karacatepe Köyü yolunda meydana gelen toprak kayması ve heyelanı İlçe Teknik sorumlusu Recep Yalçın’la birlikte yerinde inceledi.

İlimiz de pazartesi günü Karacatepe köyü yolunda meydana gelen heyelan ve toprak kayması sonucu oluşan hasarları yerinde inceleyen Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” 22 Nisan’da meydana gelen Karacatepe köyü yolunda heyelan ve toprak kayması neticesinde derin çukurlar oluşarak köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdare’sine bağlı ekiplerimiz ivedilikle kapanan köy yolunu özverili çalışmaları neticesinde Karacatepe köy yolunu trafiğe açmış bulunmaktayız” dedi.